Mennyi idős korodban vinnéd el először a gyerekedet misére a templomba?
Figyelt kérdés
Miért?2021. júl. 13. 14:53
A kérdező szavazást indított:
0-3 év.
3-6 év.
6-8 év.
8-10 év.
10-12 év.
12-14 év.
14-16 év.
16-18 év.
18 év fölött.
Sohasem.
147 szavazat
1/46 A kérdező kommentje:
* korában. :)
2021. júl. 13. 14:53
3/46 anonim válasza:
Nem vagyunk vallásosak de ha azok is lennénk akkor a gyerekre hagynám és ha ő akkar menni templomba akkor menjen
4/46 anonim válasza:
Nem akarok még gyereket sem,de ha lenne nem vinném..majd ő eldöntheti nagyobb korában miben hisz..
5/46 anonim válasza:
Kettó vagy három hónapos korától vittük.
6/46 anonim válasza:
Előző vagyok, nem írtam meg miért. Mert hiszek és ha nem nevelném vallásosnak, azzal hazudnék neki.
7/46 anonim válasza:
Soha, én se járok, nem vagyok vallásos.
De egyébként szerintem akkor lehet vinni, ha már végig bírja ülni csendben. Nem hiszem, hogy azért járnak az emberek, templomba, hogy egy kisgyerek nyűglődését hallgassák.
8/46 anonim válasza:
Vannak családos, illetve ovis misék is, ahol egész kicsiktől kicsit nagyobbakig van sok gyerek a szülőkkek együtt. Mi is pár hónapos korától kezdve vittük magunkkal.
9/46 anonim válasza:
Pontos életkorra nem emlékszem, de még az autós hordozóban volt, amiben nem ülnek, hanem félig fekszenek a kisbabák.
10/46 anonim válasza:
Nem vagyunk vallásosak, de a gyerekeim voltak már misén néhányszor ilyen-olyan okokból.
Ha vallásos lennék, akinek fontos a templom, akkor vinném, amilyen hamar csak tudom. Emiatt nem hagynám otthon egyedül. Ha nem tudná nyugton végigülni - amire olyan 5-6 éves korig azért nagy az esély -, akkor viszont nem erőltetném, megoldanám máshogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!