Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Milyen a kapcsolatotok Istennel?

Milyen a kapcsolatotok Istennel?

Figyelt kérdés

Rájöttem, hogy igazán csak Istenre számíthatok az életemben. Ő számomra a szeretet és a megnyugvás. Az emberekre nem számíthatok, de Isten mindig velem van. Ő mindent lát, látja azt, ha boldog vagyok és azt, hogyha szomorú vagyok. Látja a jó és rossz oldalam.

Számára én nyitott könyv vagyok és hiszem, hogy Ő jobban ismer engem és a vágyaimat, mint én saját magamat. Ő az iránytű és az erkölcsi mérce számomra. Egy térkép, ami segít engem eligazodni az életben.

Csak az Ő útja helyes, ha erről lelépek, tévúton járok. Az Ördög mindent megtesz, hogy elfordítson engem Tőle, de én nem hagyom magamat. A szívemben hordozom Istent. Ha ő velem, ki ellenem? Isten egyengeti utamat. Ez számomra az isteni gondviselés és szeretet.

2022. febr. 25. 22:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem jó kapcsolatom van vele. Legalábbis éreztem már a szeretetét ami megnyugtatott. A szentáldozás a legjobb dolog a világon. Nekem kb. úgy 7-8 éves koromtól kezdett elmélyülni a hitem, azóta mindig kiállok mellette. Bár néha amikor rég voltam gyónni nehéznek Értem vele kommunikálni és méginkább csak a lelkiismeretesen keresztúl szól hozzám volt már olyan hogy valami aggasztott de vasárnap egy olyan evangélium volt hogy megnyugodtam. Istenben az a jó hogy végtelenúl szeret és kész megbocsátani.
2022. márc. 5. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!