Ha egy keresztény fiú összejön egy lánnyal, akkor miért mondja, hogy ezt a kapcsolatot Istentől kapta/ Istennek köszönheti?
Figyelt kérdés
Hol ott ő (a fiú) hívta el a lányt randizni, ő bókolt neki, ő kedveskedett, ő küzdött, hogy öszejöjjenek, ő dolgozott meg a pénzért, hogy meghívhassa valamira... stb stb.2019. dec. 15. 23:37
1/9 anonim válasza:
Én nem vagyok keresztény mégis ha valami rámnézve szerencsés vagy jó dolog történik azt mondom hogy hála az istenek vagy halisten.(nem vagyok vallásos sem,de ateista sem )
2/9 anonim válasza:
Na igen, de mindez kevés lenne ha például nem találkozott volna a lánnyal, vagy a lány nem ment volna el vele randizni.
3/9 anonim válasza:
Ezt a mondatot, hogy valaki "Istentől kap" valamit nem szószerint kell érteni.
Hanem úgy, hogy minden körülmény (helyszín, időpontok, a lány hozzáállása és érzései stb.) mindig a fiúnak kedvezve alakultak.
És ennek a hátterében áll Isten.
Ő sosem mindig úgy fog közbeavatkozni, hogy azt te kézzelfoghatóan észrevedd. Mindent csak utólag fogsz megérteni mi miért történt.
4/9 anonim válasza:
Ha valaki hívő, elképzelhető, hogy át is érzi, amit a Biblia ír: minden, ami van, az Úrtól van. A partnerkapcsolata is.
5/9 anonim válasza:
Csak egy keresztény fiú van, akit klónoztak? Így lett a keresztény férfi társadalom? O.o
Kérdezd meg tőle, nem ismerjük a személyiségét, ami ő.
Minden ostentől való.
6/9 anonim válasza:
AZ is lehet, hogy korábban imában kérte Istentől, hogy segítse meg abban, hogy találjon egy megfelelő barátnőt, társat. De ha nem kérte, akkor is úgy érzi, neki köszönheti, hiszen végső soron minden jó dolog Istentől származik, és ezt a Biblia írja.
7/9 anonim válasza:
Nyilván azért,mert hívő...valószínűleg az ő hite szerint az ő kedves,megnyerő modora is Istentől van,a munkahelye is Istentől van,így egy közvetett módon a pénz is,sőt,még maga a lány is,illetve a körülmények,amik lehetővé tették,hogy jókor jó helyen legyenek és összejöhessenek az is Istentől van. Nem értem mi olyan fura ebben. Ez olyan,mintha megkérdeznél egy ateistát,hogy ő miért nem Istennek ad hálát,ha összejön neki valami.
8/9 anonim válasza:
A mi kapcsolatunk is olyan módon indult,hogy sok kis apróságon múlott,hogy ott leszünk mindketten ahol,és a sok ember közül pont egymást szúrjuk ki,tehát már eleve olyan körülmények voltak és olyan kevés esély volt,hogy találkozunk,amire egy hívő már simán mondhatja,hogy ezt Isten akarta így.
9/9 anonim válasza:
Biztos isteni kapcsolata van.
Ha-ha-ha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!