Lehet kapcsolatom Istennel?
Nagyon furcsának találom ,hogy azt mondják sokan ,-kapcsolatom van Istennel-.
Valóban lehet vele találkozni?
Nem, ez egy baromság. :D
Gondolom most majd mindenki szidni fog a kijelentésemért, hát hajrá. :D
Ha hiszel benne, akkor bármi megtörténhet a fejedben. Ha nem, akkor meg miről beszélünk? :D
# 1
"Ha hiszel benne, akkor bármi megtörténhet a fejedben. Ha nem, akkor meg miről beszélünk? :D"
Ezt kérdezem én is tőled. Ha nem hiszel, akkor mi a tökömnek szólsz bele egy vallási kérdésbe?!
lehet
Isten veled mindeg kapcsolatban van (mindenkivel)
csak te nem veszed eszre
szeretetre van szukseg sokra
Lehetünk Istennel kapcsolatban, csak nem azáltal, ahogy Te gondolod.
Ő a szellemén, a szaván, és a szervezetén keresztül kommunikál az imádóival.
Ez mindig is így volt, Ádámnak sem jelent meg, bár akkor még beszélgetett vele, ám a későbbiekben, mindig embereket választott ki, hogy a népe, kapcsolatban legyen vele.
Szia
Konkrétan erre kér tégedet: „Közeledjetek az Istenhez, és ő közeledni fog hozzátok” Jakab 4:8.
vagy
’Minden aggodalmatokat Istenre vessétek, mert ő törődik veletek’ 1Péter 5:7
A Bibliában számos más helyen is arra kér, hogy forduljunk hozzá, és hallgassunk rá, „Én, Jehova, vagyok a te Istened, aki arra tanítalak, ami javadra válik, aki azon az úton vezetem lépteidet, amelyen járnod kell. Ó, bárcsak odafigyelnél parancsolataimra! Akkor olyan lenne békéd, mint egy folyó, és igazságosságod, mint a tenger habjai” Ézsaiás 48:17, 18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!