Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Milyen személyes bizonyságod...

Milyen személyes bizonyságod van Isten létezéséről?

Figyelt kérdés

Jöhetnek a történetek,tapasztalatok amik számodra hihetővé tették Isten létezését.

Meg feltételezem jönnek majd a trollok is, de ezt már megszoktuk. Nem kell velük foglalkozni vagy reagálni.

2022. febr. 20. 11:37
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
12%

Már csak tudom, hogy nem én vagyok az Üdvözítő. Ezt kiolvasható a sztoriból,ugye?

De ha itt vagy remélem nem maradsz ki Te sem ebből a mennyei kegyelemből! Áldjon az Úr!

2022. febr. 22. 16:21
 22/40 anonim ***** válasza:
100%

"Már csak tudom, hogy nem én vagyok az Üdvözítő. "

Ilyet nem is állítottam.

Azonban a történeted logikája alapján én valami természetfeletti hatalommal rendelkezem mert

Többször is előfordult hogy álltam a pirosnál és azt mondtam hogy "váltson már zöldre". Abban a pillanatban zöldre is váltott. Sőt mivel ez többször is előfordult velem így még biztosabb hogy én valami Istenség vagyok.

De mivel normális logika mentén gondolkodok ezért egy ilyen alapján nem gondolom azt hogy én lennék az Isten ahogyan a te történetedből sem fogják azt gondolni hogy ez bármilyen szinten is bizonyítana bármit vagy legalább utalna rá.

2022. febr. 22. 16:26
 23/40 anonim ***** válasza:
100%

Nem furcsa egyébként hogy eltűnt Anjucta és nem sokkal később felbukkant Giselle?

Van köztük eltérés tekintve hogy Anjucta olyan volt mint egy tömeg gyilkos de vannak hasonlóságok is köztük.

2022. febr. 22. 16:29
 24/40 anonim ***** válasza:
12%
Elnézést... Elrontottam, reagáltam egy trollra.😅😇🤣😂
2022. febr. 22. 16:53
 25/40 anonim ***** válasza:
32%
Ráadásul jobban utána néztem, kétszer is megtörtént. Óóó.🧐😜
2022. febr. 22. 16:55
 26/40 anonim ***** válasza:

22. válaszoló vagyok

Giselle amit írtam az egyáltalán nem bántásból írtam vagy nem tudom mit hiszel miért írtam. Csak arra voltam kíváncsi hogy látod-e, érted-e azt hogy sok embernek amit írsz az olyan mint a fenti zöld lámpás következtetés.

A kérdésem továbbra is fenn áll. Érted hogy milyen másoknak az amit írsz?

2022. febr. 22. 17:14
 27/40 anonim ***** válasza:
31%

Na, de itt bizonyságokat vár a kérdező.... Nem kell megvitatni, hogy ezt ki miért nem hiszi el.. A bizonyságomat a Mennyből alátámasztjak, ez szintén nem az én dolgom. Aki megtapasztalta ezt az Isteni szeretet, az tudni fogja Kiről írtam.

Szóval nem bántottál meg, csak újra átolvastam a kérdező kiírását...

2022. febr. 22. 17:29
 28/40 anonim ***** válasza:
Nem is csak ez a kérdés miatt kérdeztem hanem már egyéb válaszaid miatt is.
2022. febr. 22. 17:55
 29/40 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Testvérek! Nem érdemes a trollokkal foglalkozni. Egyszerüen el kell engedni amit írnak. Figyelmen kívűl kell hagyni. Őkfelvilágosítani jöttek az állítólagos tévedéseinkről Istennel és Jézussal kapcsolatban. Mi ezt sértőnek éljük meg, de ha belebonyolódunk a vitába, akkor csak egy újabb kérdést kapunk 10 hasznos válasszal és 100 másikkal, ami vitatkozás az egészről. Ők nem tudnak meggyőzni minket, mi nem tudjuk meggyőzni őket. De ez nem is a mi feladatunk. Ezt a munkát Isten végzi el az életükben. Ezért írtam, hogy nem kell velük foglalkozni.

De köszönöm azoknak, akik valóban a kérdésre válaszolnak.

2022. febr. 22. 18:36
 30/40 anonim ***** válasza:
68%

"Testvérek! Nem érdemes a trollokkal foglalkozni. Egyszerüen el kell engedni amit írnak. Figyelmen kívűl kell hagyni. Őkfelvilágosítani jöttek az állítólagos tévedéseinkről Istennel és Jézussal kapcsolatban."

Melyik istennel, és melyik Jézussal kapcsolatban, mert ugye istenből és Jézusból is van több ezer!!

Tehát mi a megoldás??? Csak egy nyerhet!!!

2022. febr. 22. 18:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!