Milyen személyes bizonyságod van Isten létezéséről?
Jöhetnek a történetek,tapasztalatok amik számodra hihetővé tették Isten létezését.
Meg feltételezem jönnek majd a trollok is, de ezt már megszoktuk. Nem kell velük foglalkozni vagy reagálni.
Huh, és van a mennyországban internet?!
Gondolom onnan írsz most.
Kérdező
Volt már jó pár ilyen kérdés.
Ha azokat visszakeresed akkor ott találhatsz párat. Nagyon úgy néz ki hogy itt most nem lesz ilyen.
Érdekes hogy máskor válaszoltak ilyen kérdésekre most nem.
" Az ateisták véleménye nem számít."
Hmmm, tényleg?
Meggyőző érvelés!
Személyeskedés
"Egy álláspont vagy egy állítás helyességét a kijelentő személye, vélt vagy valós személyiségjegyei, fizikai megjelenése vagy feltételezett érdekei alapján próbáltad meg kétségbe vonni.
Egy objektív, eldönthető kijelentés helyességét nem befolyásolja az, hogy kitől származik ill. hogy az illető milyen személyiségjegyekkel, hibákkal vagy akár érdekekkel rendelkezik, milyen színű a bőre, mi a vallása vagy mekkora az orra. És attól, hogy valakinek érdekében áll mondani valamit, állítása nem lesz feltétlenül hamis. Ebből eredően önmagában azzal, hogy rámutatsz vitapartnered vélt vagy valós személyiségjegyeire, érdekeire, ténylegesen nem tudod állítása helyességét megkérdőjelezni."
Na.. motoszkált a fejemben az, hogy volt-e bizonyság megosztás az oldalon.. Direkt rákerestem most..
Szóval Isten hozott! Pár hete vagyok csak fent ezen az oldalon.
Az erőszakos hittérítőknél is írtam már bizonyságot.
Ahogy elnézem itt is azok hozzászolók próbálnak "okoskodni", mint ott. Nem tudják, hogy mi szeretjük Őket ennek ellenére is. Isten hozta itt Őket is, ejtse Őket is rabul Krisztus a szerelmével!
Rövid bizonyságom:
Már évekkel korábban volt bennem egy boldogság keresés, mielőtt Jézus megszólított a helyi evangélikus templomban. Ahova azért tértem be, mert azt olvastam, hogy az egyházi énekek meggyógyítanak.
Konfirmálkodtam anno, de ott csak annyi hitet kaptam, hogy legyen a te hited szerint. Ó gondoltam ez könnyű, akkor jót hiszek. De amúgy hiszem, ha látom, hogy van Isten és Jézusról csak mese ezaz egész hitem volt.
Amikor énekeltük a templomban, hogy Jézus hív gyertek én utánam, küzdőkre vár csak győzelem. Isten vég nélkül szeret! Ezek a szavak szívemig elhatoltak, miközben a Szent Szellem tisztára mosta a szívemet. Ömlött a könnyem. Amikor bementem a templomba boru volt a lelkemben, az időjárás szintúgy - esett az eső. Amikor kijöttem szikrázott a napsütés, a lelkemben szintúgy fény áradt - a Mennyből. Azta ez nem mese, valóságos!
Azóta nem vagyok elválasztva Isten szeretetétől. Ezt az országot nekem találták ki, imádok szeretni. Ha tudtam volna ezt előbbre, akkor dörömböltem volna,hogy engedjenek be(mint Frédi Vilmának,amikor kirakja a nagy macskájuk házon kivülre, hogy Vilma engedj be! )
Az Urat követem azóta is, 20 éve.
Volt olyan tisztán látásom, hogy gőzöm nincs, hogyan tudnám én jól ezt a földi életemet élni. Hát, az Örökkévaló csak jobban tudja nálam. Szóval az egész életemet át tudtam adni Jézusnak, aki annyira szeretett, hogy kereszthalált halt értem.
Már jó párszor bele is szólt a szívembe! Na, ez nagyon wow, ezt át kell élni !!! Az élet van Benne! Ő a minden a mindenekben! Meggyógyított, imádkoztak értem hívő testvérek. Betölti a szükségleteinket az Ő gazdagsága szerint dícsőségesen, többször tapasztaltuk. Isteni sztorikkal teli az életem nekem is! Röviden ennyi! Én is szívesen olvasok hasonló bizonyságokat! Egymás hite által épülünk!
Áldjon az Úr és őrizzen szüntelen!
Ez tényleg bizonyosság!
Esőben mentél be a templomba és ragyogó napsütésben jöttél ki!
Csoda!
Ugye a többiek, akik szintén veled voltak a templomban és esőben mentek be, ők esőben is jöttek ki?
(Vagy ők is napsütésben jöttek ki, de akkor mindegyikükkel csoda történt?
A csoda se érti ezt!
Esetleg (csupán pajzán felvetésképpen) elvonult közben az esőfelhő???)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!