Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Mik voltak a legviccesebb...

Mik voltak a legviccesebb jelzők, amivel egy vallási vita során illettek benneteket?

Figyelt kérdés
Én voltam már álkeresztény, szellemi parázna egyházhoz tartozó, liberális szentfazék (ezt ma kaptam, nem itt, hanem egy youtube-os kommentháború során). Annyira nevetek az ilyen megszólításoktól, titeket milyen jelzőkkel illettek már, minden érdekel, ateisták válaszait is szeretettel várom. :)

2018. ápr. 26. 18:04
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
58%

Egy vallási vita arról szól, hogy két ember adott érvekre alapozva ütközteti a nézeteit. Az egyik elmondja, a másik meghallgatja, majd reagálnak egymáséira, és elmondják, hogy a saját nézeteik szerint miben és miért téved a másik. Érvekkel.

Ha személyeskedésről és egymás különböző jelzőkkel illetéséről van szó, akkor nem vallási vitáról beszélünk, hanem két elvakult, korlátolt ember kakasviadaláról.

2018. ápr. 26. 18:09
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Neveztek már részegesnek és hitehagyottnak, amikor a Szentháromság mellett érveltem. Ez azért vicces a szempontomból, mert sose váltottam felekezetet és nem iszom alkoholt sem (nem vallási okok miatt).

Kiderült, hogy katolikusként én a sátánt szolgálom és a nagy babilonban vagyok, jelentsen is bármit.

Szintén mivel katolikus vagyok, milliók haláláért felelek, akiket a csúnya inkvizitorok intéztek el. Bár meg mertem említeni, hogy amennyi áldozatról beszélnek, már rég kihalt volna Európa.

Én is voltam álkeresztény, mert a "pápista vasárnapot" tartom, meg mert az ősrobbanást is elfogadom.

2018. ápr. 26. 18:12
 3/16 A kérdező kommentje:

#1, ezt én is tudom, valahol nagyon szomorú ez, de én jót röhögök, amikor ilyen beszólásokat kapok. :)

"2, nagyjából ezeket én is megkaptam (kivéve a részegest és a hitehagyottat)

Én azért lettem álkeresztény, mert elfogadom az evolúciót.

Liberális szentfazék mert azért, mert egy észak-koreás hírnél valaki odakommentelte, hogy nagyon helyes, hogy üldözik a vallásokat. Én erre meg azt írtam, hogy szerintem meg nem normális embereket munlatáborba küldeni, halálra kínozni, csak mert hívők, a vallásszabadság az egyik alapvető emberi jog. Na, ezért lettem liberális szentfazék.😂

2018. ápr. 26. 18:24
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

A szellemi parázna nálam is megvolt. :))

Ezenkívül: az antikrisztust szolgálom, a parázna Babilont szolgálom, bálványimádó, szabadkőműves, a Fenevadat imádom..

Hirtelen ezek jutnak eszembe.

2018. ápr. 26. 21:03
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Én élő példákat mondanék, nem feltétlen hit vita keretében. Agyhalott, szektás, ál-keresztény, sátán egyházához tartozó, fanatikus, elmeháborodott, képmutató.. se vége se hossza.
2018. ápr. 26. 21:17
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
"Idióta liberált." Nekem ez abszolút kedvencem. Nem személyesen kaptam, de valahogy megmaradt bennem.
2018. ápr. 26. 21:25
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a zombihívő tetszett legjobban. Ami azért érdekes, mert nem azért használta, mert hogy olyanok volnánk, mint a zombik, hanem mert Jézus meghalt, és feltámadt, tehát ő egy zombi.
2018. ápr. 26. 22:27
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Egy természettudományt illető kérdésben (de vallási vélekedésekhez kapcsolódóan) visszakérdeztem az egyik válaszoló forrásaira, mire közölte, hogy ő homoszexuális emberekre (erősen benézte! :P) nem reagál.
2018. ápr. 27. 12:18
 9/16 anonim ***** válasza:
87%
Ja meg párszor megkaptam, hogy milyen tiszteletlen vagyok már, mert Newton meg Einstein vallásosak voltak, és hogy okosabbnak gondolom-e magam náluk...
2018. ápr. 27. 12:21
 10/16 anonim ***** válasza:
49%

Nekem az teszik mikor a hívők azzal érvelnek "hogy a világ nem jöhetett létre csak úgy kellet hozzá egy isten"

De mikor megkérdezem hogyha van a világnál egy tökéletesebb lény/isten akkor ezzel a logikával istent is létre kellet hoznia valakinek és az a teremtőt is és így tovább a végtelenségig akkor erre az a válaszuk hogy "istennek nem kellet teremtő ő mindig is létezett" :D

És ez a logikai baki tök jól megfér a fejükben csak hogy fenntartsák magukban a vallási téveszméjüket.

2018. ápr. 27. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!