Mik voltak a legviccesebb jelzők, amivel egy vallási vita során illettek benneteket?
Egy vallási vita arról szól, hogy két ember adott érvekre alapozva ütközteti a nézeteit. Az egyik elmondja, a másik meghallgatja, majd reagálnak egymáséira, és elmondják, hogy a saját nézeteik szerint miben és miért téved a másik. Érvekkel.
Ha személyeskedésről és egymás különböző jelzőkkel illetéséről van szó, akkor nem vallási vitáról beszélünk, hanem két elvakult, korlátolt ember kakasviadaláról.
Neveztek már részegesnek és hitehagyottnak, amikor a Szentháromság mellett érveltem. Ez azért vicces a szempontomból, mert sose váltottam felekezetet és nem iszom alkoholt sem (nem vallási okok miatt).
Kiderült, hogy katolikusként én a sátánt szolgálom és a nagy babilonban vagyok, jelentsen is bármit.
Szintén mivel katolikus vagyok, milliók haláláért felelek, akiket a csúnya inkvizitorok intéztek el. Bár meg mertem említeni, hogy amennyi áldozatról beszélnek, már rég kihalt volna Európa.
Én is voltam álkeresztény, mert a "pápista vasárnapot" tartom, meg mert az ősrobbanást is elfogadom.
#1, ezt én is tudom, valahol nagyon szomorú ez, de én jót röhögök, amikor ilyen beszólásokat kapok. :)
"2, nagyjából ezeket én is megkaptam (kivéve a részegest és a hitehagyottat)
Én azért lettem álkeresztény, mert elfogadom az evolúciót.
Liberális szentfazék mert azért, mert egy észak-koreás hírnél valaki odakommentelte, hogy nagyon helyes, hogy üldözik a vallásokat. Én erre meg azt írtam, hogy szerintem meg nem normális embereket munlatáborba küldeni, halálra kínozni, csak mert hívők, a vallásszabadság az egyik alapvető emberi jog. Na, ezért lettem liberális szentfazék.😂
A szellemi parázna nálam is megvolt. :))
Ezenkívül: az antikrisztust szolgálom, a parázna Babilont szolgálom, bálványimádó, szabadkőműves, a Fenevadat imádom..
Hirtelen ezek jutnak eszembe.
Nekem az teszik mikor a hívők azzal érvelnek "hogy a világ nem jöhetett létre csak úgy kellet hozzá egy isten"
De mikor megkérdezem hogyha van a világnál egy tökéletesebb lény/isten akkor ezzel a logikával istent is létre kellet hoznia valakinek és az a teremtőt is és így tovább a végtelenségig akkor erre az a válaszuk hogy "istennek nem kellet teremtő ő mindig is létezett" :D
És ez a logikai baki tök jól megfér a fejükben csak hogy fenntartsák magukban a vallási téveszméjüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!