Ceaser0712 kérdése:
Vitát szeretnénk rendezni a debrecenieket érintő helyzetről, esetleg problémákról. Tudom nem elég reprezentatív, de érdekelne egy két kommentelő mit gondol milyen témákat vessünk fel a vita során?
Figyelt kérdés
2017. márc. 3. 10:28
1/3 anonim válasza:
Pl ne csak a belvárost "fejlesszék" mert azon túl is van élet.
Másik az hogy kevés a buszjárat, délután és reggel egy bizonyos időszakban olyat tömeg van, hogy 1más hátára állnak az emberek meg egymásba kapaszkodnak.
Biztosan mással is van probléma de én ezeket is felhoznám.
2/3 anonim válasza:
Az egyre növekvő számú külföldi diák - bár elhiszem, hogy szép bevételt hoznak a városnak és az egyetemnek egyaránt - a város bizonyos részeit (egyetem környéke, belváros) élhetetlenné teszi viselkedésével.
3/3 anonim válasza:
belváros mitől élhetetlen? 1 hónapban 1x látok ott valami afrikait de az se csinál semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!