Mik voltak a legviccesebb jelzők, amivel egy vallási vita során illettek benneteket?
Megvoltak az alapok, pl. a sátánista, a megjelölt a sátán (tetoválás), a fenevad híve, a gonosz szolgája, gonosz tudományok híve (genetikát tanultam épp a vonaton), mágiahívő, bálbányimádó, állati alakban imádom a sátánt (mert sétáltattam a kutyámat) stb. de kaptam már ilyen jelzőket is hogy drogos meg anorexiás, na ezeknek meg pláne annyi köze van a vallási vitához mint tehénnek a kávéhoz.
De a legnagyobb kedvenc a jehovás nénitől volt, aki közölte hogy látszik a szememen hogy a sátán szolgája vagyok, mert ilyen színű kék szem a valóságban nem létezik, csak azoknak lehet ilyen akiket már beavatott a gonosz, meg a vámpíroknak meg ilyesmi lényeknek. Apám északi országból származik, ahol kb. mindenkinek ugyanilyen szeme van, szóval jó tudni hogy a sátán már egész országokat avatott be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!