Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Mik voltak a legviccesebb...

Mik voltak a legviccesebb jelzők, amivel egy vallási vita során illettek benneteket?

Figyelt kérdés
Én voltam már álkeresztény, szellemi parázna egyházhoz tartozó, liberális szentfazék (ezt ma kaptam, nem itt, hanem egy youtube-os kommentháború során). Annyira nevetek az ilyen megszólításoktól, titeket milyen jelzőkkel illettek már, minden érdekel, ateisták válaszait is szeretettel várom. :)

2018. ápr. 26. 18:04
1 2
 11/16 Ozmium42 ***** válasza:
100%
Egyszer itt egy fanatikusnak azért habzott a száza, mert szerinte hetente kétszer felteszem ugyanazt a kérdést. Sem én, sem más nem kérdezett még csak hasonlót sem évekre visszamenően.
2018. ápr. 27. 18:25
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
"evolúcióhívő"
2018. jún. 16. 12:22
 13/16 Metionin ***** válasza:
100%

Megvoltak az alapok, pl. a sátánista, a megjelölt a sátán (tetoválás), a fenevad híve, a gonosz szolgája, gonosz tudományok híve (genetikát tanultam épp a vonaton), mágiahívő, bálbányimádó, állati alakban imádom a sátánt (mert sétáltattam a kutyámat) stb. de kaptam már ilyen jelzőket is hogy drogos meg anorexiás, na ezeknek meg pláne annyi köze van a vallási vitához mint tehénnek a kávéhoz.

De a legnagyobb kedvenc a jehovás nénitől volt, aki közölte hogy látszik a szememen hogy a sátán szolgája vagyok, mert ilyen színű kék szem a valóságban nem létezik, csak azoknak lehet ilyen akiket már beavatott a gonosz, meg a vámpíroknak meg ilyesmi lényeknek. Apám északi országból származik, ahol kb. mindenkinek ugyanilyen szeme van, szóval jó tudni hogy a sátán már egész országokat avatott be.

2018. jún. 16. 15:36
 14/16 A kérdező kommentje:
#13, na jó, ez azért durva. 😯 Nem tudom, hogy sírjak-e, vagy nevessek. 😂
2018. jún. 16. 16:20
 15/16 Metionin ***** válasza:
100%
Először én sem, de legtöbbször nevetni szotam. Ezek általában olyan "viták" amikor tök békésen utazok vagy várakozok valahol és random idegenek jönnek oda közölni hogy én a sátánt szolgálom és kötelességüknek érzik itt és most megtéríteni. Aztán amikor felteszek egy kérdést vagy megemlítem hogy itt pont nem az én istenem követel véráldozatot, azonnal habzó szájjal nekem esnek. Pár éve sokat utaztam és szinte minden alkalomra jutott egy ilyen. Ellenben van 1-2 vallásos ismerősöm, akikkel tök jól lehet vitatkozni, mert elég intelligensek ahhoz hogy meghallgassák a másik véleményét és hogy kulturáltan fejtsék ki sajátjukat. Sajnos belőlük van kevesebb.
2018. jún. 16. 16:50
 16/16 A kérdező kommentje:
#15, szerintem nem belőlük van a kevesebb. Akik hozzad odamennek, azok jehovások meg ilyenek, belőlük jóval kevesebben vannak, mint a rendes egyházak híveiből, csak hát ők kötelességüknek érzik, hogy mindenkit megtérítsenek, sokkal aktivabbak, mint a rendes keresztények, egy katolikust, evangélikust, stb. nem veszel annyira észre, mert teljesen ugyanolyan normálisak, mint akárki más.
2018. jún. 16. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!