Távolkeleti vallásokkal kinek van innen személyes tapasztalata jó vagy akár rossz is?
Folyamatosan térnek meg az emberek belőle. Kb. 100 évvel le vagy maradva.
Korea, Japán, Kína a többit már hagy ne soroljam. Napról napra erősödnek a keresztények, az emberek dobálják ki a bálványokat az életükből és térnek meg ezek az emberek pünkösdi karizmatikus keresztény közösségekbe.
Képzeld, még a Dalai Lámának is volt Ige hirdetve Marilyn Hickey (egy nagyon erős amerikai pásztornő-evangelista)által.
És képzeld mi történt? a láma nagy szeretet hirdetése, kígyó sziszegéssé vált mikor meghallotta Jézus nevét.
Szó szerint sziszegett az evangelistának, ahogy meg lett neki említve Jézus neve.
Viszont örülni kell, mert ő is már mint a Láma hallotta az evangelista beszédést, így ha Isten itélő széke elé kerül, nem hivatkozhat arra, hogy sosem hallott Jézusról, és senki nem mondta neki egyetlen egyszer sem, hogy térjen meg:)
Kisöreg, ebben semmiféle igehirdetés nem volt. Tényeket írtam le amik ellenőrizhetőek és ha alapos vagy akkor magad jársz utána.
A tények az nem igehírdetés sem nem evangelizáció.
Az lehet, de a kérdés a távolkeleti vallásokra, azon belül is olyanokra vonatkozott,akinek van személyes tapasztalata benne,mondjuk gyakorló buddhista volt,vagy hindu.
De szerintem ez itt nem releváns.
Én sem megyek trollkodni keresztény oldalakra.
"képzeld mi történt? a láma nagy szeretet hirdetése, kígyó sziszegéssé vált mikor meghallotta Jézus nevét."
Honnan szedted ezt a hírt? A napiUFO.hu-ról?
szemelyes? Tehat hivokkel kozvetlen kapcsolat? Eloben? Helyileg? Vagyis Tavolkeletre ment vagy jott, jott-ment?
nyugatiak inkabb szimpatizalnak veluk, hogy ez azert lenne mert nem koztuk elnek azt ketlem hiszen Kinaban a kommunizmus is mennyorszagnak tunik innen
mindenesetre vallasi szabadsag mar tul nagy is, szerintem ott vallasi haboruk nem nagyon lehetnek
de hat nem ott elek es legtobben masok sem
sokan meg a nyugati vilagot sem ismerik
szoval?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!