Távolkeleti vallásokkal kinek van innen személyes tapasztalata jó vagy akár rossz is?
Távol-keleti vallásokkal nincs tapasztalatom, csak ezotériával, vagyis inkább ilyen nyugatiak számára optimalizált buddhizmussal - mármint nem én voltam ebben benne, csak közeli ismerősök. Nem jót tapasztaltam sajnos, nem úgy láttam, mintha jó gyümölcsöt teremne az életük. A vezetőjük el volt szállva magától, mint egy lufi, ő mindent tud, mindent lát stb., ugyanakkor bunkó a feleségével stb.
Biztos vagyok benne, hogy nem csak ilyenek vannak, bármilyen vallásról is legyen szó. De ők engem nem győztek meg.
Az "ehhez az utazáshoz kapcsolódó hanganyagok" gondolom szintén az interneten találhatók meg, légy szíves egy normális linket küldeni, hogy ne kelljen keresgélni.
Azon kívül, hogy a hölgy le van fényképezve a Potala előtt, meg 49 dollárért könyvet lehet venni, amúgy nem sokkal szolgál az oldal.
12 Mivel csipőből hazugságnak állítottad be a segytő szándékú írásomat, a minuszolásodon kivül, ezért csak nem képzeled, hogy tálcán nyujtom át neked?
Ha info kell, dolgozz meg érte, keress, kutass, tájékozódj, informálódj-én is azt tettem, ha valami érdekelt, és tudni akartam annak igazságtartalmát.
Kösz a linket (vagyis a nagy semmit). Igazi segítőkész keresztény vagy.
Azért annak kicsit nagyobb visszhangjának kellene lennie, hogy járt a Dalai Lámánál, és mi történt de se ezen az oldalon, se máshol, angolul se, semmilyen keresésre nem ad találatot. Éééérdekes.
Ügyes troll vagy, nem mondom....
Még annyit, hogy én ugyan nem vagyok hívő, de hitetek szerint ez a Jézus is így osztotta az észt? :
"Minek gyűltetek itt össze, a Mennyországos beszólásom miatt? Nem mondom el, hogy lehet bejutni, majd a Márk elmondja. Hogy ki az a Márk? Hát kutassátok fel magatok, majd nem képzelitek, hogy tálcán kínálom?" XD
A linkelt anyag és a linkelő is egy kupac....
Vicc kategória az egész.
Na szóval aki nyomoz, talál:
Ebben a fórumban már 2011-ben az írják (vagyis már itt élt az urban legend), hogy "nő állítólag találkozott magával a Dalai Lámával", te meg rey 2015-ös út hanganyagát ajánlgatod itt.
A fórum:
Kedves Kérdező,
Ismertem olyan embert, akinek komoly tapasztalatai voltak a buddhizmussal, meg voltak a saját démonjai, akikkel kapcsolatban volt, és akiket szolgált. Kikeveredett belőle, elmondása szerint megvolt neki a természetfölötti tartalom, de nem sok öröme volt ebben a vallásban.
Személyes véleményem alapján Buddhát a "természet nagy ismerőjének", "gombaszakértőnek" tartom. Tudvalevő, hogy a vallásalapító gombamérgezésbe halt bele, véres széklet jött ki belőle a halála előtt.
"
Ekkor Csunda aranyműves ételének elfogyasztása után súlyos rosszullét fogta el a 'Magasztost'. Halálos kimenetelű, véres hasmenése támadt, heves fájdalmak kíséretében."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!