Isten mit tesz a gyilkos anyákkal akik megölték a gyereküket?
Milyen sors vár rájuk a túlvilágon?
Mert úgy láttam olvastam a médiából sajnos manapság gyakran ölik meg a nők a babájukat de mi vár rájuk miután ők is meghalnak?
"olvastam a médiából sajnos manapság gyakran ölik meg a nők a babájukat"
Ez nettó hülyeség, valójában régen sokkal több csecsemőgyilkosság volt mint manapság.
Köszönhető ez a fogamzásgátlóknak, és mert le lehet mondani a babáról, de akár inkubátorban is lehet hagyni a megszületett picit.
A modern, biztonságosabb abortusz lehetősége is komoly javulást hozott, mert nem születnek meg azok a babák, akiket már korai fázisban tudja a kismama, hogy képtelen lesz megtartani. Ennek okaiba nem mennék bele, mert tud ás hiányában sokan ítélkeznek téves elképzelések alapján.
A túlvilágon nem tudni mi fog történni:
- nem tudjuk van-e túlvilág
- nem tudjuk van-e Isten vagy istenek. Ha van, akkor ki az és milyen értékek mentén dönt bármiről is
Ha a kereszténység hitvilága érdekel, ők rendkívül megosztottak a vallásaikban, de a teológiában jártasabbak legőszintébb válasza az lesz, hogy nem tudjuk mi lesz, mert Isten dönt. Egy szektás pedig konkrétan megmondja, hogy mi fog az illetővel történni. Rád van bízva, hogy te kinek a véleményében bízol inkább.
"én se értem mi zajlik le az ilyen nőkben megszüli aztán megöli"
Millió oka lehet, jelentős része pusztán orvosi. Pont emiatt van, hogy a csecsemőgyilkosságok bizonyos fajtáit enyhébben büntetik.
A szülés utáni depresszió az egyik kulcsszó amire rá tudsz keresni. De azt is el tudod képzelni, milyen az, amikor egy frissen szült anyukát elhagyja,magára hagyja a babával az apa, és senkit nem talál aki fizikai vagy mentális segítséget adhatna neki.
Ezeknek az embereknek is segítenek a civil szervezetek (már amelyiket még nem lehetetlenített el a szemellenzős, ostoba politika).
"Nincs letudva, mivel a torveny altal kiszabott buntetest le kell ulnie."
Természetesen, de én nem a világi bíróssgra gondoltam, hanem a keresztény ítéletre. Ott le van tudva az régész, ha az élete utolsó 10 percében megbánja.
"Masreszt oszinten megbanni valamit nem olyan, ahogy te elkepzeled."
Teljesen mindegy, mert a keresztény nézet hülyeség. Ha egy nő megöli a gyerekét, akkor a pokolba kellene kerülnie, erre simán megúszhataja a büntetést, ha megbánja. A világi bíróság ennél igazságosabb, hiába sír a tárgyaláson, a törvény el fogja ítélni!
Mi nem olyan egyszerű? 😂
Egy pszichopatának nincsenek érzelmei, (vagy csak csekély mértékben) tehát eleve nem képes a megbánásra. Gondolom a keresztény nézet szerint ők fel vannak mentve, mint mentálisan beteg emberek.
Az átlag embernek meg vannak érzelmei, így elméletileg képes bármikor megbánni a dolgokat. Amikor az bűnöző ember haladoklik, és hajlamos a vallásra, akkor simán megbánhatja a tetteit.
És erre ad a kereszténység belépőt a mennybe. Egész életében egy rohadék volt, és az is maradt volna, ha nem lett mondjuk AIDS-es, de így, hogy élete utolsó 10 percében "jó fiú" lett, megy a mennybe. És kb. ugyanazon a szinten kezelik, mint például Assisi Szent Ferencet, aki jó ember volt.
Biblia szerint Isten max annyit csinál velük hogy pokolra küldi őket.
Már amennyiben nem bánták és gyónták meg életük során a vétkeiket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!