Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Akik 100%-ban elhiszik a...

Akik 100%-ban elhiszik a bibliai dolgokat honnan tudják hogy igaz, ?

Figyelt kérdés

Pl: feltettem egy kérdést egy hívő embernek aki 25 éve gyulibe

Jár, mondom kitudja mivan a halál után pontosan nem tudjuk, erre ő mondja Isten le iratta meguzenete a biblian keresztül hogy mi történik az ember halála után, hova kerül a bűnös lelke,hova a megtért lelke, meghogy Isten a mi Atyánk, Jézus a mi megvaltonk, ő 100%ban biztos benne hogy igyvan mert benne a Szentlélek lakik, mondtam hogy bizonyítsa be erre elmondott minden hitetlenek. Na de pl én is hiszek benne mint katolikus de senki se tudja nem látta még élő ember hogy mivan oda át hogy működnek a dolgok, tudósok nagyon sok bolygót, minden.nt felfedeznek fejlett a tudomány azonban ezekre nincs bizonyíték. Akkor miért mondja sok keresztényhogy már bizony 100%igaz amit ír a biblia

2022. febr. 16. 17:44
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
A jelentéseknek úgy tűnik, nem sok foganatja van. Többeket láttam már panaszkodni, hogy hiába jelentik sorban a provokatív hazudozásait, mégsem törlik őket soha. Lehet hogy valakinek a valakije moderátori körökben, vagy csak örülnek hogy forgalmat generál az oldalnak, még ha egyértelműen negatív módon is teszi ezt? Nem tudom. De annál biztosabb módszer szerintem nincs, mint ha úgy tennél, mint ha nem is létezne.
2022. febr. 17. 16:41
 32/33 anonim ***** válasza:
67%

Ha elég sokan jelentjük akkor nagyobb eséllyel törlik. Nem egyszer láttam már hogy törölték a válaszait.

Ha nagyon nem akarják törölni akkor egy gyors email a moderátornak általában segíteni szokott.

2022. febr. 17. 16:49
 33/33 anonim ***** válasza:
100%

"Pl.: a materialista tudósok behazudták az evolúciót és az öreg Földet. Mára a tudomány is belátta, hogy a világegyetem és a Föld is fiatal és teremtés volt, nem evolúció."

Ez így igaz azt leszámítva, hogy nem.

2022. febr. 17. 17:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!