Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Akik 100%-ban elhiszik a...

Akik 100%-ban elhiszik a bibliai dolgokat honnan tudják hogy igaz, ?

Figyelt kérdés

Pl: feltettem egy kérdést egy hívő embernek aki 25 éve gyulibe

Jár, mondom kitudja mivan a halál után pontosan nem tudjuk, erre ő mondja Isten le iratta meguzenete a biblian keresztül hogy mi történik az ember halála után, hova kerül a bűnös lelke,hova a megtért lelke, meghogy Isten a mi Atyánk, Jézus a mi megvaltonk, ő 100%ban biztos benne hogy igyvan mert benne a Szentlélek lakik, mondtam hogy bizonyítsa be erre elmondott minden hitetlenek. Na de pl én is hiszek benne mint katolikus de senki se tudja nem látta még élő ember hogy mivan oda át hogy működnek a dolgok, tudósok nagyon sok bolygót, minden.nt felfedeznek fejlett a tudomány azonban ezekre nincs bizonyíték. Akkor miért mondja sok keresztényhogy már bizony 100%igaz amit ír a biblia

2022. febr. 16. 17:44
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
87%
Nem tudják - hiszik. Ez a hit lényege...
2022. febr. 16. 18:01
 2/33 anonim ***** válasza:
94%

Itt amit érdemes vizsgálni.

1. Van-e Isten?

2. Ha van, az valóban mindenható ÉS jóságos?

3. Ha valóban mindenható és jóságos, akkor lenne-e oka megtéveszteni az embert azzal, hogy nem sugalmazott igazat?

A Biblia sugalmazott mű, nem történelemkönyv. Ezért tanulják a teológiákon több éven át értelmezni azt.

2022. febr. 16. 18:24
 3/33 anonim ***** válasza:
22%
ugye tudod hogy te is hülye vagy! mert akkor te is bebizonyíthatod hogy semmi sincs a halál után! nem véletlen sok tudós bicskája beletört és mára már senki sem foglalkozik ezzel mert karrierromboló bizonygatni... na meg sok tudós főleg a legnagyobbak azok keresztények és vallássósak is voltak!
2022. febr. 16. 18:31
 4/33 anonim ***** válasza:
56%
Ebbe a nénibe belecsapott a villám és szénné égett kívül-belül, de csoda folytán tökéletesen helyre jött. Ő el tudja mondani, mi van odaát: https://www.youtube.com/watch?v=PZkKgUGLZlI
2022. febr. 16. 18:40
 5/33 anonim ***** válasza:
0%
És mi van azokkal, akik klinikahalálban voltak és jártak a mennyben/pokolban? Mindegyik hasonló dolgokat mond, olyanokat is, amit a Biblia külön nem említ, de olyanokat is, amiket igen.
2022. febr. 16. 18:47
 6/33 anonim ***** válasza:
94%
5 de a klinikai halál az nem valós halál mert bőven van agy működés tehát még az ember lelke a testében van! a halál visszafordíthatatlan de a klinikai halál nem valós halál
2022. febr. 16. 18:56
 7/33 anonim ***** válasza:
89%
ahogy #1 írja: az igazság nem feltétele a hitnek.
2022. febr. 16. 19:00
 8/33 anonim válasza:
75%
Igen a hit a lenyege. És én pont azt fogom elhinni h a pingvinek atsetalgattak a meleg videkekre, h felszalljanak Noe barkajara.🐧👍
2022. febr. 16. 19:01
 9/33 anonim ***** válasza:
0%

6# Azt értem, de attól még mégis mindegyik ugyanazt látja.

Plusz olyat is hallottam, hogy valaki 13 órán át volt halott, és ő is járt a mennyben.

2022. febr. 16. 19:33
 10/33 anonim ***** válasza:
91%

9 ennek oka valószínűleg a pszichológia! És tudod mutass zuhanó repülőn ateistat! Az ember ilyen! A legkeményebb ateista is jezushoz meg istenhez fog imádkozni ha olyan történik… mert ilyen az emberi psziché! A vallás/isten nem véletlen egyidős az emberi Bölcsővel!!!

És igen van hogy hosszú órákig akar fel napig is klinikai halott ez a jég/hideg miatt lehetséges

A tudatalatti és az agy aközben dolgozik és a tudatalatti nagyon is tudja hogy most mi történt és valószínűleg meg fog halni

2022. febr. 16. 19:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!