Akik 100%-ban elhiszik a bibliai dolgokat honnan tudják hogy igaz, ?
Pl: feltettem egy kérdést egy hívő embernek aki 25 éve gyulibe
Jár, mondom kitudja mivan a halál után pontosan nem tudjuk, erre ő mondja Isten le iratta meguzenete a biblian keresztül hogy mi történik az ember halála után, hova kerül a bűnös lelke,hova a megtért lelke, meghogy Isten a mi Atyánk, Jézus a mi megvaltonk, ő 100%ban biztos benne hogy igyvan mert benne a Szentlélek lakik, mondtam hogy bizonyítsa be erre elmondott minden hitetlenek. Na de pl én is hiszek benne mint katolikus de senki se tudja nem látta még élő ember hogy mivan oda át hogy működnek a dolgok, tudósok nagyon sok bolygót, minden.nt felfedeznek fejlett a tudomány azonban ezekre nincs bizonyíték. Akkor miért mondja sok keresztényhogy már bizony 100%igaz amit ír a biblia
Itt amit érdemes vizsgálni.
1. Van-e Isten?
2. Ha van, az valóban mindenható ÉS jóságos?
3. Ha valóban mindenható és jóságos, akkor lenne-e oka megtéveszteni az embert azzal, hogy nem sugalmazott igazat?
A Biblia sugalmazott mű, nem történelemkönyv. Ezért tanulják a teológiákon több éven át értelmezni azt.
6# Azt értem, de attól még mégis mindegyik ugyanazt látja.
Plusz olyat is hallottam, hogy valaki 13 órán át volt halott, és ő is járt a mennyben.
9 ennek oka valószínűleg a pszichológia! És tudod mutass zuhanó repülőn ateistat! Az ember ilyen! A legkeményebb ateista is jezushoz meg istenhez fog imádkozni ha olyan történik… mert ilyen az emberi psziché! A vallás/isten nem véletlen egyidős az emberi Bölcsővel!!!
És igen van hogy hosszú órákig akar fel napig is klinikai halott ez a jég/hideg miatt lehetséges
A tudatalatti és az agy aközben dolgozik és a tudatalatti nagyon is tudja hogy most mi történt és valószínűleg meg fog halni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!