Szerintetek miért nem történt semmi 2000 év óta, senki em látta azóta Jézust, senkivel sem beszél, semmilyen jeleket nem küld nekünk akiket annyira szeret?
Köszönöm!
Ha van isten, akkor te megérdemled őt. Bár más is ilyen lenne, akkor jobb lenne a világ.
"megismerhető! Szinte könyörög érte, hogy szerezzünk ismeretet róla..."
Ez valahogy furán hangzik. Én ezt másképp gondolom. Ha ezt szeretné, akkor elsőre is bemutatkozna mindenkinek.
Az elmúlt 1000 éves Vizsolyi bibliába is utólag tűzték be a próféciákat? Vagy a z 500 éves Károliba?
Aligha.
Ti nem akarjátok elfogadni az igazságot Istenről és Jézusról. Csak azt, ami tetszik nektek. Hogy a fületeket csiklandozzátok... De sokszor kopogtattak a tesók az ajtótokon...
Példabeszédek 27:11
Légy bölcs, fiam, és örvendeztesd meg szívemet, hogy megfelelhessek annak, aki gúnyol engem.
Ézsaiás 48:18
Bárcsak odafigyelnél a parancsaimra! Akkor olyan lenne békéd, mint egy folyó, és igazságosságod, mint a tenger habjai.
Ezékiel 33:11
Mondd meg nekik: »’Nem gyönyörködöm a gonosz halálában, hanem inkább abban, ha változtat a viselkedésén, és életben marad. Olyan biztos ez, mint hogy én élek! Térjetek meg, és hagyjatok fel gonosz viselkedésetekkel!
Ugye az előbb a beteljesedett próféciákról volt szó.
Azt, amelyik az első pár 100 évben teljesedett be.
A Bibliát 400 körül rakták össze.
Te mondod: "Azt, amelyik az első pár 100 évben teljesedett be."
Ha megtörtént, miért ne írták volna? Kanonizáltak, hozzá tartozott.😊
Pl. A nagy hitehagyás. Az I. századi kereszténységtől, merőben eltértek a IV. században államvallássá lett kat. nál. Pogány szokású ünnepek, papi osztály kialakulása, és olyan tanok, amik az elsőknél nem voltak!
Persze, nyilván okosan csinálták, hogy azokat a próféciákat, amelyek nem teljesedtek be, kihagyták.
Csak akkor ez egy csalás.
Ez van.
DE!
Ezek után a beteljesedett próféciákra hivatkozni... hát... Zitus nem túl okos, de cserébe nem is túl becsületes.
Igaz, ő jehovista.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!