Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerintetek miért nem történt...

Szerintetek miért nem történt semmi 2000 év óta, senki em látta azóta Jézust, senkivel sem beszél, semmilyen jeleket nem küld nekünk akiket annyira szeret?

Figyelt kérdés
2022. febr. 15. 14:59
1 2 3 4 5
 21/50 KZitus ***** válasza:
89%
... ha megnéznéd a filmet, kérlek tartsd szem előtt ezt a próféciát, amelynek szintén teljesednie kellett: „Sok nyomorúságon át kell bemennünk az Isten királyságába” CSelekedetek 14:22
2022. febr. 16. 11:42
 22/50 anonim ***** válasza:
50%

Zitus!

Már többször figyelmeztettünk, hogy a Bibliába BEVÁLOGATTÁK a MÁR beteljesült próféciákat!

Ezek után egy új írásban ezeket emlegetni BIZONYÍTÉKNAK, az egyszerű csalás!

...igen, egyszer kértem az istent. Miért, téged hányszor kell kérni, hogy egyszer megcsinálj valamit?

Időnként emlékeztetem magam erre a kérésre.

2022. febr. 16. 12:35
 23/50 anonim ***** válasza:
87%
#22 és ki az Isten, te vagy Ő? Te keresed Őt, vagy Ő keressen téged? Ha akarsz valamit, azt keresni fogod, kutatni. Nem úgy működik, hogy elmondunk egy imát aztán várunk, hogy majd Ő intézkedjen. Kijelenti magát neked, HA, keresed, HA, akarod Őt. Csak mondom, hogy Ő vár rád és nem fordítva, azt mondta, hogy az ajtó előtt áll és zörget, ha valaki meghallja és beengedi azzal fog vacsorálni.
2022. febr. 16. 13:01
 24/50 anonim ***** válasza:
87%

Máté, 7:14 - Mert szoros az a kapu és keskeny az az út, a mely az életre visz, és kevesen vannak, a kik megtalálják azt.

!!!!Megtalálják azt!!!!

2022. febr. 16. 13:07
 25/50 anonim ***** válasza:
75%

Nekem nem kell 50 évig keresni őt. Ez nem egy jutalom, hogy egy élethosszig tartó kereséssel kiérdemeljem, hogy egyáltalán rám nézzen. Elég kérni, ahogy a Biblia írja, nem?

Természetesen csak akkor válaszol, ha akar.

Idáig nem akart.

Ha be akar engedni, akkor vezessen el az ajtóig, mert magamtól sajnos nem látom, és ezt ő tudja is.

2022. febr. 16. 13:08
 26/50 anonim ***** válasza:

Jól mondod ez nem egy jutalom, hanem ajándék, nem lehet kiérdemelni. De az is meg van mondva, hogy aki akarja, az vegye az élet vizét ingyen.

Azt is jól mondod, hogy kényszeríteni nem fogod.

Viszont a saját szavaddal "Elég kérni, ahogy a Biblia írja, nem?". És te igazán kéred Őt, úgy, mint aki tényleg akarja?

Nincs azzal baj, hogy elvezet az ajtóig, de helyetted nem fog lépni.

2022. febr. 16. 13:22
 27/50 anonim ***** válasza:
Jelenések, 3:20 - Ímé az ajtó előtt állok és zörgetek; ha valaki meghallja az én szómat és megnyitja az ajtót, bemegyek ahhoz és vele vacsorálok, és ő én velem.
2022. febr. 16. 13:28
 28/50 anonim ***** válasza:
75%

Én az igazságot szeretném tudni, akármi is az.

Ha létezik egy isten, akkor az ő dolga válaszolni. Én nem tudom, ezt hogyan tudja megcsinálni, de ő tudja.

Belépni meg akkor tudok, ha megmutatja, hogy hova és hogyan.

Ha nem mutatja meg, akkor nem tudok.

2022. febr. 16. 13:41
 29/50 anonim ***** válasza:

Rendben.

Imádkozni fogok érted. Úgyis mindenkinek egyedi ez.

2022. febr. 16. 14:00
 30/50 anonim ***** válasza:
20%

Zsoltárok 110:1,2. szerint Jézus várakozik, míg Isten a lába elé nem veti ellenségeit.

Vannak társai is, akikkel együtt uralkodik az égben:

Lukács 22:29,30. "És szövetséget kötök veletek egy királyságra, mint ahogy az én Atyám is szövetséget kötött velem, 30 hogy egyetek és igyatok az én asztalomnál a királyságomban, és trónokon üljetek"

Ez korlátozott létszám4 Izrael 12 törzséből 12-12 ezer!

A többi ember, Isten eredeti elképzelésével összhangban, örökké élhet a Földi paradicsomban! Nem ide vágyik az emberek túlnyomó többsége? Boldogan, fiatalon, egészségesen, unalom nélkül, valódi békében és biztonságban örökké élni a Földön?

Ez egyenlőre csak az égben van, de hamarosan (Armageddon) kiterjeszti a Földre is. (Isten királyságát)

Meg kell ismerni Isten akaratát, mert az vezet örök élethez. János 17:3

"Az örök élethez az szükséges, hogy megismerjenek téged, az egyetlen igaz Istent, és azt, akit elküldtél, Jézus Krisztust."

Isten pontos ismeretére van szükség, mertmegismerhető! Szinte könyörög érte, hogy szerezzünk ismeretet róla...

2022. febr. 16. 14:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!