Szerintetek miért nem történt semmi 2000 év óta, senki em látta azóta Jézust, senkivel sem beszél, semmilyen jeleket nem küld nekünk akiket annyira szeret?
de nagyon sok embernek megjelent
pl. az angol Norwichi Julianná-nak, mondott is dolgokat, Julianna le is irta, el is olvashatod
"Miből gondolod, hogy te pont különb vagy"
Miért lennék különb?
Az a különbség, hogy én keresem az igazságot. Pont az ilyenekre mondja a Biblia, hogy Jézus válaszol nekik.
Hát, sajnos nem.
A tévelygő meg nem őt keresi, vagy pedig nem kíván vele találkozni.
Aki meg lepontoz, az még kevésbé különb.
Jézus biztos nem azt mondaná ebben a helyzetben, hogy légy szíves, rúgjál már bele egyet ebbe az emberbe. Igaz?
#15 senki nem rúgott beléd.
A tévelygő is keres, csak el van akadva. Leragadt a pásztoroknál, papoknál, vallásoknál.
És akkor számodra miből áll a Krisztus keresése?
"senki nem rúgott beléd."
Ja: a négyest nem pontozta le senki. Mivel írni nem írtak semmit, ez csak egyszerűen egy rúgás a részükről.
"A tévelygő is keres, csak el van akadva. Leragadt a pásztoroknál, papoknál, vallásoknál."
Nem biztos, hogy pont Jézust keresi.
"És akkor számodra miből áll a Krisztus keresése?"
Mivel nem vagyok vallásos, fölösleges lenne bármiféle szertartás számomra.
Egyszerűen kértem, hogy nyilatkozzon meg nekem.
Ne a pontjaiddal foglalkozz, amit az emberek határoznak meg, nem használ semmit. Azzal foglalkozz, hogy az Istennek mi a véleménye rólad.
Hányszor kérted? Tehát, ha jól értem imában keresed Őt inkább és nem cselekedetekben?
Egyszer elég kérni. Egy hónapig figyeltem utána, hogy történik-e valami, de persze azóta is nyitott vagyok.
Cselekedetekben a normál erkölcsöt követem, mivel más támpontom egyelőre nincsen.
Mivel itt is folyamatosan lepontoznak, ami itt konkrétan a leköpésnek felel meg, én meg nem vagyok mazohista, így erről ennyit.
Viszlát.
Szia
Ha alaposan utána nézel, akkor azt látod, hogy az elmúlt évezredekben minden prófécia teljesedett, amelyekről Krisztus beszélt, mialatt a földön volt. Erre idő kellett. De azt is észre vehetted, hogy az eseményeket Krisztus szemmel tartotta, és amikor eljött az ideje, akkor segített! Például támogatta és segítette a Biblia hiteles megőrzését és fennmaradását, valamint gondoskodott arról, hogy nyelvekre fordítsák le, így minél több néphez eljuthatott a tanítása. Minderre az Atyjától kapta a hatalmat: " „Isten nekem adott minden hatalmat az égben és a földön." Máté 28:18. Nem hihetjük, hogy 2 ezer éven át nem élt a hatalmával...
Itt pár percben megnézheted, észre veheted Krisztus tevékenységének egy részletét az elmúlt évszázadokban:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!