Van még itt valaki, aki hozzám hasonloan teljesen érdektelen, unalmas, semmilyen? Annyira senki, hogy a sajat családja is lekoptatja?
Nincsenek baratai, senkivel sem talalja a kozos hangot, mindenki lekoptatja, meg a szulei, testverei sem kivancsiak ra.
Nincs harag, vagy valami regi vita vagy ilyesmi a hatterben, ha peldaul anyukammal beszelunk gyakoriak a kinos csondek, latom, hogy ugy csinal mintha mennie kellene valahova, keruli a tarsasagomat, olyan erzes mintha valami lepras vagy fertozo beteg lennek.
Van meg itt valaki, akire tenyleg a szo szoros ertelmeben a kutya sem kivancsi?
23/L
yass girl
Annyi, hogy anyuval legalább imádjuk egymást, de úgy azon kívül nem sok szociális életem van xD
én már megszoktam, ez van
24/L
igen, én. Csak én férfi vagyok és nincsenek barátaim, ellenben barátnők és lányokkal sosem volt bajom. De mivel egy rossz lányt találtam meg aki viszont csak gyereket akart tőllem semmi mást így most én is ebben vagyok csak még a családomat is elveszítettem.
31/f
En ezt keptelen vagyok megszokni.
Eddig az volt a kepzeletemben, hogy mindegy mi tortenik, a csaladom legalabb ott van nekem, peldaul anyukam.
De ahogy telt az ido, epp az ellenkezojere jottem ra.
Ez borzaszto.
23 éves csajként nem tudom elképzelni hogy a kutya sem kiváncsi rád
fiúként ugyanez, na az lenne az igazán kemény dió
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!