Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Vajon Allah küldötte Mohammed...

Vajon Allah küldötte Mohammed (béke legyen Vele) elégedett lenne azzal ahogyan a muszlim vallástudósok manapság értelmezik tanításait és szavait ?

Figyelt kérdés

Azzal természetesen tisztában vagyok, hogy sokan sokféleképpen értelmezik Rasool Allah (Allah küldötte) (béke legyen Vele) egyes szavait.

Másképpen feltéve a kérdést általában véve: vajon az idő múlása ki tudja-e kezdeni egy tanítás helyes értelmezését ?

#iszlám #szunna #Allah küldötte
2022. febr. 11. 21:59
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
0%

"14 habár nem én írtamde Tény nagyon sok bizonyíték van hogy Mohamed nem volt szent ember és ha próféta is volt akkor is elbukott és bűnbe esett mivel a szent kinyilatkoztatásokat többször is megszegte!"

Nincs olyan hogy Isten prófétája megváltoztatja Isten üzenetét. Ha szent kinyilatkoztatás alatt a Bibliát érted akkor azt össze vissza hamisították. Semmiféle bizonyítékot nem tudtok felmutatni csak a szokásos hazudozásdt.

2022. febr. 14. 20:24
 22/49 anonim ***** válasza:
0%

"14 ezért vagy te egy divat muszlim! Itt persze hogy nem merül fel mert itt egész Európában a muszlimok 0,5% ha van!!!"

Azért nem mertült fel mert Magyarországon nem elterjedet a homár fogyasztás.

"Ellenben ott a Közel-Keleten és észak Afrika részein már vagy 1200 éve élnek és még most sem tisztázódott ilyen alapvető dolgok!"

Megnéztem mit ír a Korán és kapásból ezt találtam:

5/96 Megengedtetett nektek az, hogy a tengeren halásszatok és megegyétek a zsákmányt

2022. febr. 14. 20:27
 23/49 anonim ***** válasza:
91%

"voltam Törökországban és ott például megették a kagylót, tintahalat, polipot így a homárt is gondolom, tehát lehet enni."

Tehát igazat adtál nekem. Azért lehet enni, mert valakik erre a következtetésre jutottak (törökök), és nem azért mert a (hamis) korán ezt írja.

"Szerinten milyen büntetés jár annak aki Isten prófétájának azt kívánja hogy égjen a pokloban?"

Pokol nem létezik, de ha mégis, mohammed (pokol tüzén égjen) egészen biztosan ott van. Egyébként igen, tudom hogy az iszlám ideológia szerint semmilyen büntetés nem jár annak, aki egy rabló-fosztogató, pedofil, nemi erőszaktevő, rabszolgaratró barbár zsarnokot imád. Büszke lehetsz magadra, meg a "prófétádra".

"Mi a bizonyíték hogy hamis prófpéta?"

Milyen bizonyíték van a mohammed (pokol tüzén égjen) SAJÁT SZAVÁN KÍVÜL? Semmilyen, önkényesen kiáltotta ki magát profétának. Érdekes módon semmilyen olyan revelációja nem volt, ami valamilyen módon nem a saját önös érdekeit szolgálta. Valahogy ez az állat mindíg profitált ezekből: gazdagabb lett, több föld lett az övé, nőtt a befolyása, több rabszolgát (köztük szexrabszolgákat) tarthatott. Ha ez a förmedvény ma élne, emberiség ellen elkövetett bűnök miatt elítélnék egy nemzetközi bíroságon.

"Neked totál kimosták az agyad."

Mondja az, aki egy undorító pszichopatát imád. Őrült vagy az a helyzet.

"Előtte még azt írtad lehet próféta volt. Akkor most melyik? Azt sem tudod mit beszélsz."

Soha nem írtam ilyen. Az egy másik hozzászóló. Mohammed (pokol tüzén égjen) soha nem volt próféta. Se kezdetben, se utána.

2022. febr. 14. 22:37
 24/49 anonim ***** válasza:
89%
Én végeztem is, mert csak felidegesítenek az ilyen undorító emberek. Na pá.
2022. febr. 14. 22:41
 25/49 anonim ***** válasza:

22 de egy másik írás meg azt mondja hogy csak azt lehet aminek van pikkelye? És sok olyan homár van amelyik egyszerre tud lélegezni tudovel és kopoltyuval! Szóval egyszerre lesz szárazföldi és tengeri állat! Ja és korán tiltja a vad hust na most kapásból az összes hal és tengeri élőlény az vadhúshoz tartozik!!! + a rakok hónapok többsége mindenevő! Sokszor esznek férgeket és kisebb halakat! Ahogy nagyon sok pikkelyes hal is ragadozó!

Na meg a capaval mi van?!?

2022. febr. 14. 22:48
 26/49 anonim ***** válasza:
50%

"Tehát igazat adtál nekem. Azért lehet enni, mert valakik erre a következtetésre jutottak (törökök), és nem azért mert a (hamis) korán ezt írja."

Az nem tünt fel hogy a Koránból idéztem?

"Pokol nem létezik, de ha mégis, mohammed (pokol tüzén égjen) egészen biztosan ott van. Egyébként igen, tudom hogy az iszlám ideológia szerint semmilyen büntetés nem jár annak, aki egy rabló-fosztogató, pedofil, nemi erőszaktevő, rabszolgaratró barbár zsarnokot imád. Büszke lehetsz magadra, meg a "prófétádra"."

Te aztán ritka primitív vagy. Ennyi ésszel az is csoda hogy le tudtad egyáltalán írni.

"Milyen bizonyíték van a mohammed (pokol tüzén égjen) SAJÁT SZAVÁN KÍVÜL? Semmilyen, önkényesen kiáltotta ki magát profétának. Érdekes módon semmilyen olyan revelációja nem volt, ami valamilyen módon nem a saját önös érdekeit szolgálta. Valahogy ez az állat mindíg profitált ezekből: gazdagabb lett, több föld lett az övé, nőtt a befolyása, több rabszolgát (köztük szexrabszolgákat) tarthatott. Ha ez a förmedvény ma élne, emberiség ellen elkövetett bűnök miatt elítélnék egy nemzetközi bíroságon."

Minden próféta önkényesen kiáltja ki hogy ő próféra aztán vagy igazolja, vagy nem. Mohamed próféta igazolta. Semmilyen föld nem lett az övé, nem érdekelte a vagyon. Rabszolgákat sem tartott mert az iszlám a rabszolgák felszabadítását parancsolta. A keresztények küldtek neki rabszolgákat ajándékba de az iszlám törvényei őket is felszabadították és az egyiket feleségül vette. Szóval a valóság egészen más mint amit a te primitiv elméd behalucinált.

"Mondja az, aki egy undorító pszichopatát imád. Őrült vagy az a helyzet."

Figyelj, nem akarom hogy miattad kirakjanak az oldalról. A jóizlés határain belül rólad nem is lehet nyilatkozni. Van a legalja és alatta is van egy szint, de te még ezt sem ütöd meg.

2022. febr. 14. 23:16
 27/49 anonim ***** válasza:
63%

"22 de egy másik írás meg azt mondja hogy csak azt lehet aminek van pikkelye? És sok olyan homár van amelyik egyszerre tud lélegezni tudovel és kopoltyuval! Szóval egyszerre lesz szárazföldi és tengeri állat! Ja és korán tiltja a vad hust na most kapásból az összes hal és tengeri élőlény az vadhúshoz tartozik!!! + a rakok hónapok többsége mindenevő! Sokszor esznek férgeket és kisebb halakat! Ahogy nagyon sok pikkelyes hal is ragadozó!

Na meg a capaval mi van?!?"

Nem tudom ezeket honnan veszed de akkor idéznéd hol írja a Korán hogy hogy csak azt lehet megenni aminek van pikkelye? Vagy hol írja hogy a vadhús tilos? :)

2022. febr. 14. 23:18
 28/49 anonim ***** válasza:
27 mert a zarándokoknak tilos vadászni! ezért lényegében ki van ütve a hal és tengeriélőlények!
2022. febr. 15. 00:28
 29/49 anonim ***** válasza:
91%
allah azt mondja a döglött húst nem lehet enni ellenben mohamed azt mondja hogy a döglött tengeri húst meg lehet! ez is ellentmondás!
2022. febr. 15. 00:31
 30/49 anonim ***** válasza:
0%

Te miről beszélsz? :)

Szerintem valami iszlámellenes szennylapon olvasod ezeket.

2022. febr. 15. 00:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!