Vajon Allah küldötte Mohammed (béke legyen Vele) elégedett lenne azzal ahogyan a muszlim vallástudósok manapság értelmezik tanításait és szavait ?
Azzal természetesen tisztában vagyok, hogy sokan sokféleképpen értelmezik Rasool Allah (Allah küldötte) (béke legyen Vele) egyes szavait.
Másképpen feltéve a kérdést általában véve: vajon az idő múlása ki tudja-e kezdeni egy tanítás helyes értelmezését ?
"Nyilván a Korán nem fogja felsorolni mind a többmillió állatfajt hogy ehető vagy nem. Valamennyit felsorol a többit pedig ezekből lehet kikövetkeztetni."
Magyarul a korán lósz@rt nem ér, mert mindenki arra következtet, amire akar.
"Szokásos keresztény hazgság."
A "hazugság" maximum a mitológia, amit a Biblia Jézus köré épített fel, de ha megtisztítjuk Jézus tanait és tetteit a rárakódott mítosztól meg csodáktól, akkor is egy olyan rendkívüli emberről beszélünk, akinek a nyomában sincs mohammed (pokol tüzén égjen). A történelmi Jézus valóban a szeretetett hirdette és azt is cselekedte, míg mohammed (pokol tüzén égjen) csak egy lelketlen, barbár zsarnok volt, akit már nagyon vár a történelem szemétdombja.
"Szerinted előfordulhatott olyan hogy Isten prófétája saját kedve szerint megváltoztatta Isten szavát?"
Mivel mohammed (pokol tüzén égjen) sosem volt próféta (csak annak hazudta magát), teljesen egyértelmű, hogy bármit dumálhatott. Hidd csak el, hogy egy olyan alávaló ember, mint ő, nem retten meg a hazudozástól.
#10: Teljesen paranoid vagy :D
Én vagyok Abdullah, ő pedig egy màsik muszlim aki gyakran vàlaszol itt kérdésekre.
Igen volt egy koràbbi profilom, azért csináltam újat hogy mindig làtszódjon a nevem.
Szerintem muszlim Testvérem és én màsként fogalmazunk lehet azt làtni hogy két különböző személyről van szó.
Őszintén bevallom én nem tudok arról hogy nem ehetnék homàrt. Én fogyasztanék.
12 de ez az hogy nem tudod! de még a kőkemény igaz muszlimok sem nem pedig az olyan divat muszlimok mint amilyen te is vagy! és a homár nem egy olyan dolog amit nem láttak!!! indonézia thaiföld stb helyeken tele vannak de még indiában is (értelemszerűen a tengerparti részeken)
mi alapján döntöd el hogy lehet vagy sem?
a homár halal?
ugye aminek van pikkelye azt szabad! és akkor a cápa miatt miért tiltakoznak annyira hevesen???
"Magyarul a korán lósz@rt nem ér, mert mindenki arra következtet, amire akar."
Látom igazi észlény vagy. Ha a Korán azt írja a kérődző patásokat lehet megenni, akkor nyilván nem kell felsorolnia a sokezer fajt hogy mit lehet vagy mit nem. A homárnak konkrétan nem néztem utána mert még sosem merült fel hogy egyek. Magyrországon nem nagyon gyakori. Viszont voltam Törökországban és ott például megették a kagylót, tintahalat, polipot így a homárt is gondolom, tehát lehet enni. De mondom nálam nem merült fel hogy ilyesmiket egyek így nem néztem pontosan utána, de ha felmerülne utánanéznék mit ír a Korán és a hadiszok.
"A "hazugság" maximum a mitológia, amit a Biblia Jézus köré épített fel, de ha megtisztítjuk Jézus tanait és tetteit a rárakódott mítosztól meg csodáktól, akkor is egy olyan rendkívüli emberről beszélünk, akinek a nyomában sincs mohammed (pokol tüzén égjen). A történelmi Jézus valóban a szeretetett hirdette és azt is cselekedte, míg mohammed (pokol tüzén égjen) csak egy lelketlen, barbár zsarnok volt, akit már nagyon vár a történelem szemétdombja."
Szerinten milyen büntetés jár annak aki Isten prófétájának azt kívánja hogy égjen a pokloban? Mi a bizonyíték hogy hamis prófpéta? Neked totál kimosták az agyad.
"Mivel mohammed (pokol tüzén égjen) sosem volt próféta (csak annak hazudta magát), teljesen egyértelmű, hogy bármit dumálhatott. Hidd csak el, hogy egy olyan alávaló ember, mint ő, nem retten meg a hazudozástól."
Előtte még azt írtad lehet próféta volt. Akkor most melyik? Azt sem tudod mit beszélsz.
"Ja Törökországot ne nézd te idiota mert ott még alkoholt is isznak! Qurvára nem tartják be a Koránt emiatt is annyira élhető és fejlett"
Az alkohol egyértelműen tilos az iszlámban így aki vallásos az Törökországban sem iszik alkoholt. De például disznót senki nem eszik ott sem te idióta.
19 lehet talalni olyan helyeket bőven de tény a disznót nem eszik de mert csak a kultúra miatt ellenben alkoholt még a vallásos ember is iszik! El lehet menni nyaralni Törökországba! 🧐
A torok mindig különleges volt vallásilag
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!