Muszlimok! Hogyan és miért lettetek muszlimok?
Figyelt kérdés
2021. dec. 20. 23:58
2/19 Musztafa Kebab válasza:
Lehet 4 feleségem és megverhetem az asszonyt.
3/19 anonim válasza:
2
nem lehet 4 feleséged és nem verheted meg az asszonyt
4/19 Musztafa Kebab válasza:
De! Pont ez a lényege! Nem baj, ha tájékozatlan vagy, de akkor meg ne okoskodj abba, amihez nem értesz!
5/19 molnarmarcell21 válasza:
Beleszerettem egy muszlim lányba :)
A hogyan egyszerű: tanúk előtt ki kell jelentened, hogy mostantól az iszlámot követed.
6/19 anonim válasza:
molnarmarcell21 te muszlim vagy? Nem megbántani akarlak, de láttam a válaszaidat több kérdésre is a politika kategóriában, és valahogy nagyon nem az jött le, hogy muszlim vagy.
7/19 anonim válasza:
Elolvastam a Korànt és annyira megszólított engem Kegyelmes Allah hogy muszlim lettem.
8/19 anonim válasza:
És miért olvastad el a Koránt, Abdullah?
9/19 anonim válasza:
Azért mert az iskolában történelem órán tanultunk az Iszlámról.
Egyébként miután megismertem Allah vallását rá kellett döbbenem hogy az iskolai tananyag TELE VOLT HAZUGSÁGGAL az Iszlámot illetően.
10/19 anonim válasza:
Történelmileg nagyrészt Manicheizmus követőit térítették át, meg abban a térségben lévő embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!