Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Muszlimok! Hogyan és miért...

Muszlimok! Hogyan és miért lettetek muszlimok?

Figyelt kérdés

2021. dec. 20. 23:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
82%

"az iskolai tananyag TELE VOLT HAZUGSÁGGAL az Iszlámot illetően."

Például? Emlékeim szerint az iszlámról alig volt szó történelemórán. Szóval nem tudom, mi lehetett az a sok hazugság. Én úgy emlékszem az egész nem sok, amit tanítottak róla.

2021. dec. 22. 03:36
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

#11:

Azt hazudtàk hogy a Jihad hódító jellegű "szent hàború" ami az Iszlàm terjesztését szolgàlja.

Ez hazugság mert a Jihad egyrészt lehet lelki jellegű erőfeszítés is, sőt elsősorban ezt lehet érteni alatta.

Màsrészt a fegyveres Jihad VÉDEKEZŐ hàborút jelent, idegen tàmadàs esetén.

Ez volt a legnagyobb hazugsàg ami a történelem könyvekben volt.

Vajon manapság is ezt a hazugsàgot tanítjàk ?

2021. dec. 22. 04:52
 13/19 anonim ***** válasza:
78%
Màrmint az a legnagyobb hazugsàg hogy a Jihad hódító jellegű lenne.
2021. dec. 22. 04:54
 14/19 anonim ***** válasza:
96%

2 / 4

"De! Pont ez a lényege! Nem baj, ha tájékozatlan vagy, de akkor meg ne okoskodj abba, amihez nem értesz!"

Ha Magyarorszagon elsz, nem lehet 4 feleseged es nem verheted meg a felesegedet, mert a torveny tiltja. A muszlimoknak is.

Te vagy a tajekozatlan, csak fantazialsz, hogy de jo lenne megverni a felesegedet. Te szerencsetlen.

2021. dec. 22. 05:03
 15/19 anonim ***** válasza:
41%

7.

"Elolvastam a Korànt és annyira megszólított engem Kegyelmes Allah hogy muszlim lettem."

Azt is meseld el, hogy elotte milyen mely kereszteny hivo voltal, es eleged lett abbol, hogy a logikatlansagokat probaljak magyarazni. Es ezert lettel inkabb muszlim.

2021. dec. 22. 05:06
 16/19 anonim ***** válasza:
63%

Vidiripi

"Elolvastam a Korànt és annyira megszólított engem Kegyelmes Allah hogy muszlim lettem."

Hát persze! Jobban megszólított mint Mohamedet!

"Egyébként miután megismertem Allah vallását rá kellett döbbenem hogy az iskolai tananyag TELE VOLT HAZUGSÁGGAL az Iszlámot illetően."

Na hagyjuk a hülyeséget meg a hazugságot!

Tele volt?

- Erre megemlítesz egyetlen dolgot! EGYETLEN EGYET!

"Azt hazudtàk hogy a Jihad hódító jellegű "szent hàború" ami az Iszlàm terjesztését szolgàlja.

Ez hazugság mert a Jihad egyrészt lehet lelki jellegű erőfeszítés is, sőt elsősorban ezt lehet érteni alatta."

Nem hazugság mert a Jihad egy hódító háború. Fél Európát elfoglalták a muszlimok. Ez történelmi tény!

És te magad írod Abdullah idézem: "...egyrészt lehet lelki jellegű erőfeszítés is..."

- Tehát lehet az is de nem csak és kizárólag az!

Tehát milyen hazugsággal is volt tele az iskolai tananyag? Nem volt tele!

"Màsrészt a fegyveres Jihad VÉDEKEZŐ hàborút jelent, idegen tàmadàs esetén."

A keresztes háborúkat szokás felhozni!

Nézzük a tényeket!

Csak dióhéjban említem meg a történéseket!

Az első keresztes háború 1095-ben indult!

640-ben a muszlim Jihad elfoglalja Egyiptomot.

642 Perzsia elfoglalása.

711 Hispánia elfoglalása. Ez a mai Spanyolország!

732 hadjárat a frank birodalom ellen de ekkor vereséget szenvednek!

De a muszlimok támadtak és nem fordítva. Ez nem védekező háborúk sora hanem egyetlen szóval lehet jellemezni. Hódítások!

Egyszerűen azért TÁMADTAK hogy területeket foglaljanak el!

Érdekes adalék hogy a nem arab muszlimok, nem élvezhetnek azonos jogokat az arab muszlim lakossággal.

És természetesen az iszlám belharc is folyamatosan jelen van. Családok harcolnak egymással is a hatalom megszerzése érdekében!

A muszlimok üldözik a buddhistákat! Bizonyára a buddhisták voltak a legveszélyesebbek a muszlimokra azért kellett ennyire VÉDEKEZNIÜK ellenük!

750-1095-ig számos felkelés és lázadás bontakozott ki a muszlimok által elfoglalt területeken! Amelyeket természetesen levertek sok esetben vérbe fojtva!

- Mohamed is háborúzott csak ő a saját népével kezdte.

- Szóval milyen védekező háborút is folytattak a muszlimok?

A tény az hogy semmifélét!

Mohamed halála után aki hatalomra került az el is indult hódítani pont úgy mint Mohamed! Fegyverrel és hadsereggel!

- Az iszlám NEM a BÉKE vallása soha nem volt az! És nem is lesz!

2021. dec. 22. 11:47
 17/19 anonim ***** válasza:
80%

"egyrészt lehet lelki jellegű erőfeszítés is"

Biztos lehetsz benne, hogy azokban a történelmi eseményekben, amelyeket az általános iskolákban tanítanak, elsősorban nem lelki jellegű erőfeszítést jelentett a jihad.

2021. dec. 22. 11:50
 18/19 anonim ***** válasza:
62%

"Màsrészt a fegyveres Jihad VÉDEKEZŐ hàborút jelent, idegen tàmadàs esetén."

Ja, aztán, hogy mi védekezés, azt mindig a hitszónokok mondják meg.

2022. febr. 17. 21:49
 19/19 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

Ezt mind védekezésből foglalták el a muszlimok? Ne nevettess.

2022. márc. 5. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!