Hogyan tudnék meggyőzni egy muszlim lányt arról, hogy a disznóhús finom, egészséges, és nincsen vele semmi baj?
Figyelt kérdés
A kérdés nagyon komoly és fontos, mert házasságot tervezek a szóban forgó lánnyal, és ő rám akarná erőltetni a vallásgyogyós hülyeségeit. Azt akarná, hogy én se egyek többé disznóhúst, pedig az az egyik kedvencem. Ütős észérveket várok, trollok kíméljenek!2022. febr. 8. 12:12
71/72 anonim válasza:
Nem kell kitérni a vallásból hazzasagnal legalábbis a kereszténység nem vallja ezt! Akkor még is csak ez az igazi elfogadás mintsem az iszlám? Nem egy katolikus pap van aki vállal köztes házasságokat pl keresztény zsido vagy keresztény és buddhista stb közt!
Én pl keresztény vagyok de ha lenne egy muszlim barátnőm (mind addig amíg nem őrült radikális) és ha nem akar enni disznóhúst oke de nem tagadnám ki illetve nem mondatnám le (mondom nem radikális hanem pl török féle azaz normális nem rögeszmés…)
Persze fordítva már annál kevésbé történne meg mert egy muszlim férfi el követelné hogy a keresztény asszony térjen meg és soha többet ne igyon alkoholt sem pedig disznó húst
72/72 anonim válasza:
Ha nem tisztelitek egymás vallását és kultúráját, sőt te vallásgyogyós hülyeségnek hívod, akkor miért akartok összeházasodni, állampolgárságért?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!