Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogyan tudnék meggyőzni egy...

Hogyan tudnék meggyőzni egy muszlim lányt arról, hogy a disznóhús finom, egészséges, és nincsen vele semmi baj?

Figyelt kérdés
A kérdés nagyon komoly és fontos, mert házasságot tervezek a szóban forgó lánnyal, és ő rám akarná erőltetni a vallásgyogyós hülyeségeit. Azt akarná, hogy én se egyek többé disznóhúst, pedig az az egyik kedvencem. Ütős észérveket várok, trollok kíméljenek!

2022. febr. 8. 12:12
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/72 anonim ***** válasza:
66%

33

Persze, hogy nem vagy Karen.

Valaki fitogtatja az internetes műveltségét, de definiálni már nem tudja.

Karen az angolszász szlengben egy pejoratív kifejezés, olyan fehérbőrű nőt jelöl, aki a normálisnak tekinthetőnél követelőzőbb, és azt hiszi, privilégiumai vannak. (Pl. "Karen-client stories".)

Itt most pont rosszul használja, de mindegy. Lényeg, hogy meg akart sérteni.

Egy ilyen kérdésnél, amiről ORDIT, hogy kitaláció, nem tudom, mi másra lehet gondolni.

Egy vallásos muszlim nő nagyon ritkán megy nem muszlimhoz feleségul, nem is szabad neki, a szülei sem engedik. Ha mégis, biztos, hogy nem a disznóhúsevés az egyetlen és legnagyobb probléma, vagy furcsaság. Es ezekre a kapcsolat első hetében fény derült volna.

A disznóhúsevést az veti fel, aki életében nem beszélgetett rendesen muszlimmal, csak hallott valamit harangozni.

A muszlimok semmilyen más húst sem ehetnek meg, ami nem muszlim szertartás szerint levágott ('halal') hús. Alkoholt sem fogyasztanak. Es mint mondtam, nem házasodnak nem muszlimokkal.

Egy eszetlen ateista szórakozik ismét - "a vallásgyogyós hülyeségeit"

Es azért sérteget téged a 35-ös, mert ő elhitte.

Ennek a sztorinak 0 valóságalapja van.

39 voltam

2022. febr. 9. 01:25
 42/72 anonim ***** válasza:
76%
Nem ő az igazi.
2022. febr. 9. 11:41
 43/72 anonim ***** válasza:
69%
Kamu kérdés. Ha a lány nem eszik disznót, akkor vallásos. Vallásos muszlim lány pedig nem fog hozzádmenni ha te nem vagy muszlim.
2022. febr. 9. 13:14
 44/72 anonim ***** válasza:
100%
44-es, látszik hogy még nem sok muszlim lánnyal találkoztál, és egy kalapba veszed őket, mint pl. a muszlimok a magyarokat. Zseniális!
2022. febr. 9. 16:21
 45/72 A kérdező kommentje:
Egyeske: Nem, én nem akarom ráerőltetni az akaratomat! Csak azt akarom, hogy ő se erőltesse rám az övét.
2022. febr. 9. 18:33
 46/72 A kérdező kommentje:
Huszonketteske: Indonéziában szeretném elvenni a muszlim lányt, ami elmondása szerint csak részben iszlám, nem túl radikálisan.
2022. febr. 9. 18:42
 47/72 KZitus ***** válasza:
13%

Szia

Örülök, hogy végül is nem akarod ráerőltetni a disznóhúst.

Olvasva a kérdésed és a hozzászólásokat egy isteni alapelv jutott eszembe. „amit vet az ember, azt fogja aratni is” Galácia 6:7

Ez az alapelv akkor is igaz, ha elveszed azt a lányt, és akkor is, ha nem! Hogy ez mit foglal magába, a további versek elmondják. Ne csak az érzelmeidre hallgass! Gondolkodj kissé előre.....

2022. febr. 9. 21:02
 48/72 anonim ***** válasza:
68%

parancsolj rá az asszonyra! hogy mit képzel magáról mert máshol a fajtájából ezért a fejét vennék...! de amúgy

ha házasságot terveztek akkor hogyan lehettek ezen a szinten?

a kérdés szerintem is kamu és jelentem de azért megmutatom hogy mennyire nem vagyunk egy szinten ha világi tudásról van szó ;) (ja csak hogy ne legyen félre értés én vagyok aki dimenziókkal feletted áll!)

na most a disznóhús érvek és ellenérvek

sokan nagyon sokan muszlimok (nem itteniek) azt akarják bemagyarázni hogy férges meg stb srtb srb betegségterjesztő és megeszik az ürüléket de ez nem igaz legalábbis nem itt!

nekünk európaiaknak és amerikaiaknak tiszta disznóink vannak!!! már a középkor óta 2 disznó fajtát tartottak! (persze ez a városiasodás közben volt)

volt a takarító disznó ami tényleg meg ette az ürüléket az utcákról!

de volt az étkezési disznó amit nem engedtek!

az ürüléket evő disznóban tényleg lehet féreg amit ha az ember megeszik ő is férges lesz! ma már egyértelműen 100%-ban nem lehet kapni betegséget el disznótól!!! főleg nem itt ahol naponta eszünk disznót! lehet hogy ott arábiában meg a terrorista állam afganisztánban nincsen tiszta terjesztett disznó de itt már évszázadok év ezredek óta van! ők azért nem ették a disznókat mert valószínűleg betegséget hordoztak azok a vaddisznók (nem csak a muszlimok nem eszik hanem a legtöbb közel keleti ember akik akár nem is iszlám vallásúak!)

annyi érve van hogy a disznó az vörös hús ezért egészségtelenebb de kérem szépen a marha is vörös hús és ugyan olyan egészségtelen mint a disznó! amerikában ezért van ennyi koleszterin problémás mert ott a marha úgy fogy mint itt a csirke!

a marha is megeszi az ürüléket sőt minden állat kutyák is mert abban az ürülékben még annyi tápanyag van és ezt az állatok érzik...

sőt a neten lehet látni hogy konkrétan kecske meg marhák esznek szalonnát meg élő kis csibéket!!!

az iszlám tiltja a ragadozó állatokat és csak azokat engedik meg amik nővényeket esznek! (a disznó mindenevő)

https://www.youtube.com/watch?v=K71ukr9r30E

azaz a vallása azért nem engedi a disznót mert akkor 1200 évvel ezelőtt az arab és egyéb sivatagi népek nem tudták tisztán tartani a disznókat ellenben az európaiak távol-keletiek stb népek mind igen!

(sőt japánban azért esznek tojást szinte nyersen mert nekik vannak olyan tojásaik amikben nincs bent a szalmonella!!! ez csak japánban meg talán koreában van de itt nyugaton senki se egyen nyers tojást!!)

2022. febr. 10. 20:39
 49/72 anonim ***** válasza:
100%

Hat en itt elek "Nyugaton", olyan orszagban, ahol minden tyuk be van oltva szalmonella ellen, nyugodtan meg lehet enni nyersen a tojast.

Viszont a disznohust es a csirkehust mindig alaposan meg kell fozni / at kell sutni (a barany- es marhahussal ellentetben, ami maradhat felig nyers), mert azokban lehetnek akar eletveszelyes mergezeseket okozo korokozok is.

2022. febr. 10. 20:57
 50/72 anonim ***** válasza:
75%

A kerdes szerintem is kamu, vagy a kerdezo "ertelmi kihivasokkal kuzd". Vallasgyogyonak nevezi a disznohus tilalmat, aztan utos eszerveket var.

En egyebkent ismerek olyan muszlim-nem muszlim hazassagot Nyugaton, ami jo (eleg ritka). OK meg tudtak egyezni, hogy pl. a nem muszlim no nem iszik alkoholt, ebben alkalmazkodik, de a disznohust eszi - kulon polcra teszi a hutoben azokat a dolgokat, amiben az van.

De ennek alapfeltetele, hogy magasan iskolazott, nyitott szemelyisegu, tolerans legyen mindket fel - es a muszlim ferfi igazabol nem vallasos, tehat nem vallasi eloiraskent, hanem kulturalis szokasokkent kezeli ezeket.

2022. febr. 10. 21:05
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!