Hogyan tudnék meggyőzni egy muszlim lányt arról, hogy a disznóhús finom, egészséges, és nincsen vele semmi baj?
50 igaz hogy félig nyersen veszélyes is lehet... de ettől függetlenül nem szabad enni nyersen tojást mert fenn áll akkor is a szalmonella veszély!
meg lehet kérdezni egy orvost vagy egy élelmiszerest!
51 szóval akkor csak a nem muszlim áldozott be dolgokat? értem...
ha nem vallásos akkor ne legyen feltétel...!
meg ha elme elbódításról beszélünk akkor azok meg kerüljék a vízipipát (nem a sima hanem különféle bódító szeresek amik keleten vannak de lehet már itt is...) na meg a marihuána... (persze ritka de pont ez nincs tiltva kulturálisan náluk!) na meg alkohol... ezt is olyan rugalmasan tudják kezelni amikor a férfiak akarnak inni!!!
53 nem átsülve lesz kemény hanem azért mert a szakácsnak nincs elég szakértelme hogy jól megcsinálja ;)
ezért is vannak bepácolva napokig ezek a húsok!
Oké technikákkal lehet puhítani, attól még kemény, akár a vad húsok.
A csirke is úgy lesz puha és szaftos ha serpenyőben gyorsan megpörkölöd, utána sózod pl majd 15 percig sütőben sütöd.de ki fog ennyit szenvedni vele otthon?
56 akkor te sem vagy konyha tündér ":D nem kell csirkével ennyit bajlódni mert ha lassan főződ akkor is puha lesz (a csirke a legkönnyebb)
a vadhús mástól kemény de ott sem mindegyik
tudom mert már nem egyszer volt nálunk marha borjú birka kecske de még szarvas hús is!
a madarak húsa többségében sokkal puhább
a disznó nehezebben szárad ki
marha és kecske hamar kiszárad... őket pl többször kell forgatni és akkor átsül és kevésbé lesz kemény! többször is kell locsolni őket
szarvas vagy pörköltbe vagy szósszal mert nagyon erős vadíze van neki! a gyümölcs szósz tényleg jó rá... nagyon meglepődtem elsőnek hogy rendesen a kőkemény édes szósz megy hozzá...
52
mondom, ez nem Magyarorszagon van
a marhahus nem lesz kemeny, ha teljesen megsutod, attol fugg, hogy milyen resze a marhanak, milyen fajta marha es mennyi idos volt az allat
egeszben is meg lehet sutni a marhahust, es utana szeletelni, nem lesz szaraz, hiaba nem rozsaszin
Angliaban elek, ettem eleg steaket es egybensult hust
csak tudni kell, hogy
"A csirke is úgy lesz puha és szaftos ha serpenyőben gyorsan megpörkölöd, utána sózod pl majd 15 percig sütőben sütöd.de ki fog ennyit szenvedni vele otthon?"
Ennel meg tobbet is "szenvednek" vele az emberek, (en rendszeresen), es rengeteg modszer van meg, hogy hogyan lehet puha a csirke. Egeszben is meg lehet sutni ugy, hogy a bore ropogos, es a hus puha omlos legyen.
58 nem is mondtam hogy kemény lesz ha teljesen megsütőd sőt pont azt mondom hogy jó szakácsnak kell lenni hozzá!
de lehet elírtad mert
"A csirke is úgy lesz puha és szaftos ha serpenyőben gyorsan megpörkölöd, utána sózod pl majd 15 percig sütőben sütöd.de ki fog ennyit szenvedni vele otthon?"
ezt nem én írtam
viszont mondom ha csirkével szenvedsz akkor nem vagy szakácsnak való... :/
a csirke a legkönnyebb! és szinte mindig puha...
50 51 58 vagyok (akinek nincs ekezete)
rajottem en is, hogy rajtam kivul meg min. 2 ember nyomja a gasztronomiat
en nem szenvedek semmivel, csak az 56-ost ideztem, aki szerint az a modszer, amit leir, szenvedes
ugy jutottunk el ide, hogy en azt mondtam, nem baj, ha a marhahus kicsit véres marad, mire vki irta, hogy azert hagyjak véresen, mert ha rendesen megsutik, kemény
mire en, hogy nem lesz kemény, attol fugg, hogy milyen resze stb.
steak-et tipikusan bélszínbol vagy puha hátszínbol csinalunk, es az még a grill alatt hirtelen megsutve sem lesz kemény
ha sutoben egyben csinálod, akkor nem sózod meg egyáltalán, és max 200 fokon sutod, fél kilónként 20 perc plusz a végén 30 perc, nem kell locsolgatni, nem kell pácolni, nem kell folia, max. egyszer megfordítod, sosem lesz száraz igy a marhasult
a tanyeron kell megsozni
Felesleges ezt a topikot tovább erőltetni, mert valószínűleg kamu a kérdés.
Már leírtam miért.
De íme, mégegy bizonyíték: az előbb beszéltem egy külföldi muszlim csajjal, aki nem veszi annyira komolyan a vallását, hogy enne-e disznóhúst. Azt mondta, hogy nem. Na most akkor, egy olyan csaj, aki KOMOLYAN veszi a vallását, szóba állna egy ilyen emberrel, aki szemmel láthatóan hülyének nézi őt a vallása miatt?
Én sem eszem meg a disznóhúst, pedig én még csak vallásos sem vagyok.
Ti meg bevettétek ezt a kérdést, és csináltatok a kérdezőnek egy 6 oldalas topikot, ő meg lehet, röhög rajtatok. Na, de ti tudjátok!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!