Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogyan tudnék meggyőzni egy...

Hogyan tudnék meggyőzni egy muszlim lányt arról, hogy a disznóhús finom, egészséges, és nincsen vele semmi baj?

Figyelt kérdés
A kérdés nagyon komoly és fontos, mert házasságot tervezek a szóban forgó lánnyal, és ő rám akarná erőltetni a vallásgyogyós hülyeségeit. Azt akarná, hogy én se egyek többé disznóhúst, pedig az az egyik kedvencem. Ütős észérveket várok, trollok kíméljenek!

2022. febr. 8. 12:12
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/72 anonim ***** válasza:
33%

50 igaz hogy félig nyersen veszélyes is lehet... de ettől függetlenül nem szabad enni nyersen tojást mert fenn áll akkor is a szalmonella veszély!


meg lehet kérdezni egy orvost vagy egy élelmiszerest!

2022. febr. 10. 21:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 52/72 anonim ***** válasza:
66%
50# ez amiatt van mert a marha átsütve kemény, emiatt eszik sokan félig nyersen. Köze nincs a tisztasághoz
2022. febr. 10. 21:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 53/72 anonim ***** válasza:
0%

51 szóval akkor csak a nem muszlim áldozott be dolgokat? értem...

ha nem vallásos akkor ne legyen feltétel...!

meg ha elme elbódításról beszélünk akkor azok meg kerüljék a vízipipát (nem a sima hanem különféle bódító szeresek amik keleten vannak de lehet már itt is...) na meg a marihuána... (persze ritka de pont ez nincs tiltva kulturálisan náluk!) na meg alkohol... ezt is olyan rugalmasan tudják kezelni amikor a férfiak akarnak inni!!!

2022. febr. 10. 21:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 54/72 anonim ***** válasza:
100%

53 nem átsülve lesz kemény hanem azért mert a szakácsnak nincs elég szakértelme hogy jól megcsinálja ;)

ezért is vannak bepácolva napokig ezek a húsok!

2022. febr. 10. 21:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 55/72 anonim ***** válasza:
49%

Oké technikákkal lehet puhítani, attól még kemény, akár a vad húsok.

A csirke is úgy lesz puha és szaftos ha serpenyőben gyorsan megpörkölöd, utána sózod pl majd 15 percig sütőben sütöd.de ki fog ennyit szenvedni vele otthon?

2022. febr. 10. 21:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 56/72 anonim ***** válasza:
100%

56 akkor te sem vagy konyha tündér ":D nem kell csirkével ennyit bajlódni mert ha lassan főződ akkor is puha lesz (a csirke a legkönnyebb)

a vadhús mástól kemény de ott sem mindegyik

tudom mert már nem egyszer volt nálunk marha borjú birka kecske de még szarvas hús is!

a madarak húsa többségében sokkal puhább

a disznó nehezebben szárad ki

marha és kecske hamar kiszárad... őket pl többször kell forgatni és akkor átsül és kevésbé lesz kemény! többször is kell locsolni őket

szarvas vagy pörköltbe vagy szósszal mert nagyon erős vadíze van neki! a gyümölcs szósz tényleg jó rá... nagyon meglepődtem elsőnek hogy rendesen a kőkemény édes szósz megy hozzá...

2022. febr. 10. 21:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 57/72 anonim ***** válasza:
100%

52

mondom, ez nem Magyarorszagon van


a marhahus nem lesz kemeny, ha teljesen megsutod, attol fugg, hogy milyen resze a marhanak, milyen fajta marha es mennyi idos volt az allat

egeszben is meg lehet sutni a marhahust, es utana szeletelni, nem lesz szaraz, hiaba nem rozsaszin

Angliaban elek, ettem eleg steaket es egybensult hust

csak tudni kell, hogy


"A csirke is úgy lesz puha és szaftos ha serpenyőben gyorsan megpörkölöd, utána sózod pl majd 15 percig sütőben sütöd.de ki fog ennyit szenvedni vele otthon?"


Ennel meg tobbet is "szenvednek" vele az emberek, (en rendszeresen), es rengeteg modszer van meg, hogy hogyan lehet puha a csirke. Egeszben is meg lehet sutni ugy, hogy a bore ropogos, es a hus puha omlos legyen.

2022. febr. 10. 22:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 58/72 anonim ***** válasza:
100%

58 nem is mondtam hogy kemény lesz ha teljesen megsütőd sőt pont azt mondom hogy jó szakácsnak kell lenni hozzá!

de lehet elírtad mert


"A csirke is úgy lesz puha és szaftos ha serpenyőben gyorsan megpörkölöd, utána sózod pl majd 15 percig sütőben sütöd.de ki fog ennyit szenvedni vele otthon?"


ezt nem én írtam


viszont mondom ha csirkével szenvedsz akkor nem vagy szakácsnak való... :/

a csirke a legkönnyebb! és szinte mindig puha...

2022. febr. 11. 00:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 59/72 anonim ***** válasza:
49%

50 51 58 vagyok (akinek nincs ekezete)

rajottem en is, hogy rajtam kivul meg min. 2 ember nyomja a gasztronomiat


en nem szenvedek semmivel, csak az 56-ost ideztem, aki szerint az a modszer, amit leir, szenvedes


ugy jutottunk el ide, hogy en azt mondtam, nem baj, ha a marhahus kicsit véres marad, mire vki irta, hogy azert hagyjak véresen, mert ha rendesen megsutik, kemény

mire en, hogy nem lesz kemény, attol fugg, hogy milyen resze stb.

steak-et tipikusan bélszínbol vagy puha hátszínbol csinalunk, es az még a grill alatt hirtelen megsutve sem lesz kemény

ha sutoben egyben csinálod, akkor nem sózod meg egyáltalán, és max 200 fokon sutod, fél kilónként 20 perc plusz a végén 30 perc, nem kell locsolgatni, nem kell pácolni, nem kell folia, max. egyszer megfordítod, sosem lesz száraz igy a marhasult

a tanyeron kell megsozni

2022. febr. 11. 04:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 60/72 anonim ***** válasza:
58%

Felesleges ezt a topikot tovább erőltetni, mert valószínűleg kamu a kérdés.


Már leírtam miért.


De íme, mégegy bizonyíték: az előbb beszéltem egy külföldi muszlim csajjal, aki nem veszi annyira komolyan a vallását, hogy enne-e disznóhúst. Azt mondta, hogy nem. Na most akkor, egy olyan csaj, aki KOMOLYAN veszi a vallását, szóba állna egy ilyen emberrel, aki szemmel láthatóan hülyének nézi őt a vallása miatt?


Én sem eszem meg a disznóhúst, pedig én még csak vallásos sem vagyok.


Ti meg bevettétek ezt a kérdést, és csináltatok a kérdezőnek egy 6 oldalas topikot, ő meg lehet, röhög rajtatok. Na, de ti tudjátok!

2022. febr. 11. 04:45
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!