Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogyan tudnék meggyőzni egy...

Hogyan tudnék meggyőzni egy muszlim lányt arról, hogy a disznóhús finom, egészséges, és nincsen vele semmi baj?

Figyelt kérdés
A kérdés nagyon komoly és fontos, mert házasságot tervezek a szóban forgó lánnyal, és ő rám akarná erőltetni a vallásgyogyós hülyeségeit. Azt akarná, hogy én se egyek többé disznóhúst, pedig az az egyik kedvencem. Ütős észérveket várok, trollok kíméljenek!

2022. febr. 8. 12:12
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/72 anonim ***** válasza:
9%

Üdv Karen!

Tényleg mindenre az a válaszod hogy jelented?

Szerintem ez a hozzáálás gázabb annál mint ilyen kérdéseket kiírni.

2022. febr. 8. 18:41
 32/72 anonim ***** válasza:
80%

Te összekeversz valakivel. Én nem vagyok Karen.

Én egy másik felhasználó vagyok, és azért jelentettem a kérdést, mert szerintem kitalált.

2022. febr. 8. 18:45
 33/72 anonim ***** válasza:
84%

32. 33.

Ki az a Karen?

32.

Sok olyan válasz és kérdés van amit jelenteni kellene de nem teszik sajnosz.

2022. febr. 8. 18:49
 34/72 anonim ***** válasza:
23%

Pont ezért vagy Karen.

Van bármi bizonyítékod arrea hogy ez kamu kérdés?

Nincs ezncsakmegy alaptalan feltételezés, mégis jelented. Ez tesz Karenné.

2022. febr. 8. 18:50
 35/72 anonim ***** válasza:

35.

Én a 34. és a 31. vagyok.

A Karen ez egy ember típus akkor?

Azért kérdezem mert én most találkozok ezzel itt először és kíváncsi vagyok.

2022. febr. 8. 18:54
 36/72 anonim ***** válasza:
56%
Igen a Karen egy embertípus, illetve annak egy beceneve.
2022. febr. 8. 19:16
 37/72 anonim ***** válasza:
96%

Muszlim lány nem mehet hozzá keresztényhez!

Ha feleségül akarod venni, át kell térned, és akkor te se ehetsz disznót!

Kitérés nincs, azért halál jár!

...és neki a házassággal szintén halál járna, mivel a feleség automatikusan felveszi a férj vallását.

2022. febr. 8. 19:28
 38/72 anonim ***** válasza:
61%
nem olvastam vissza, de ez egy nyilvánvalóan kitalált kérdés
2022. febr. 8. 19:50
 39/72 anonim ***** válasza:
98%

"Hogyan tudnék meggyőzni egy muszlim lányt arról, hogy a disznóhús finom, egészséges, és nincsen vele semmi baj?"

Sehogy. Nem a hús íze a lényeg, hanem az, hogy a vallása tiltja. Amíg a vallása tiltja és azt komolyan veszi, nem számít, hogy finom-e vagy egészséges, akkor sem fogja megenni. (pl. A vallását komolyan vevő zsidó sem eszik disznóhúst.)

Azt kellene vele megbeszélned, hogy te nem vagy muszlim és ezt tartsa tiszteletben. De őszintén szólva, a felfogásbeli különbségekből később is lehetnek problémák. pl. Azzal tisztában vagy azzal, hogy van egy olyan ünnepük, hogy Ramadan? Olyankor pedig egy egész hónapig nem esznek és nem isznak a muszlimok semmit egészen napfelkeltétől napnyugtáig. Gondolom az is zavarni fogja őt, hogy te nem akarod tartani a Ramadant.

Az étkezési szabályaik közé tartozik, hogy nem ihatnak alkoholt.

Tehát mondjuk az ilyesmit esküvő előtt érdemes lenne átbeszélni még egyszer, mert hosszútávon az ilyenekből lehetnek problémák.

2022. febr. 8. 21:10
 40/72 anonim ***** válasza:
36%
Mond meg neki hogy természetfeletti lények és varázslás nem létezik,a valóságot a természettudományokkal lehet megmagyarázni ami elég bonyolult az emberi elme számára, szabályok szerint működik megérthető. Lélek sem létezik az agyunk által létrehozott tudat vagyunk, például ha valaki alzheimer kóros lesz vagy megsérül az agya, akkor meg lehet nézni hogyan változik meg a személyisége teljesen. Mi emberek is a természet és az állatvilág része vagyunk azon belül az emlősök csoportjába tartozunk. Istenek sem léteznek, sokfélét kitaláltak a történelem során az emberek mert nem tudták megmagyarázni a természeti jelenségeket vagy csak éppen irányítani akarták vele a társaikat. (Pláne nem mindenható varázslós mert az egy logikai ellentmondás. Ha bármire képes lenne létre tudna hozna egy feltörhetetlen lakatot amit Senki sem tud feltörni, de így ő sem tudná kinyitni ezért már nem lehet mindenhato.) Szóval hiába van ilyen sok vallás nem túl hasznos időtöltés.
2022. febr. 9. 00:28
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!