Hogyan tudnék meggyőzni egy muszlim lányt arról, hogy a disznóhús finom, egészséges, és nincsen vele semmi baj?
Üdv Karen!
Tényleg mindenre az a válaszod hogy jelented?
Szerintem ez a hozzáálás gázabb annál mint ilyen kérdéseket kiírni.
Te összekeversz valakivel. Én nem vagyok Karen.
Én egy másik felhasználó vagyok, és azért jelentettem a kérdést, mert szerintem kitalált.
32. 33.
Ki az a Karen?
32.
Sok olyan válasz és kérdés van amit jelenteni kellene de nem teszik sajnosz.
Pont ezért vagy Karen.
Van bármi bizonyítékod arrea hogy ez kamu kérdés?
Nincs ezncsakmegy alaptalan feltételezés, mégis jelented. Ez tesz Karenné.
35.
Én a 34. és a 31. vagyok.
A Karen ez egy ember típus akkor?
Azért kérdezem mert én most találkozok ezzel itt először és kíváncsi vagyok.
Muszlim lány nem mehet hozzá keresztényhez!
Ha feleségül akarod venni, át kell térned, és akkor te se ehetsz disznót!
Kitérés nincs, azért halál jár!
...és neki a házassággal szintén halál járna, mivel a feleség automatikusan felveszi a férj vallását.
"Hogyan tudnék meggyőzni egy muszlim lányt arról, hogy a disznóhús finom, egészséges, és nincsen vele semmi baj?"
Sehogy. Nem a hús íze a lényeg, hanem az, hogy a vallása tiltja. Amíg a vallása tiltja és azt komolyan veszi, nem számít, hogy finom-e vagy egészséges, akkor sem fogja megenni. (pl. A vallását komolyan vevő zsidó sem eszik disznóhúst.)
Azt kellene vele megbeszélned, hogy te nem vagy muszlim és ezt tartsa tiszteletben. De őszintén szólva, a felfogásbeli különbségekből később is lehetnek problémák. pl. Azzal tisztában vagy azzal, hogy van egy olyan ünnepük, hogy Ramadan? Olyankor pedig egy egész hónapig nem esznek és nem isznak a muszlimok semmit egészen napfelkeltétől napnyugtáig. Gondolom az is zavarni fogja őt, hogy te nem akarod tartani a Ramadant.
Az étkezési szabályaik közé tartozik, hogy nem ihatnak alkoholt.
Tehát mondjuk az ilyesmit esküvő előtt érdemes lenne átbeszélni még egyszer, mert hosszútávon az ilyenekből lehetnek problémák.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!