Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Istenem, ugye ez nem igaz így?

Istenem, ugye ez nem igaz így?

Figyelt kérdés
Hogy ha a pap meghint Szentmise végén Szenteltvizzel az olyan mint az Euharistia és reformátusnak bűn ha meghintik? Mert olyan mint a gyónás.
2022. jan. 27. 17:47
1 2 3 4 5 6
 31/51 A kérdező kommentje:

,,hogy a "jófej" evangélikus pap magyarázza a Youtube-on,,

A Kálvinos Nagy Gergely nem evangélikus hanem olyan mint én, református.

2022. jan. 30. 23:32
 32/51 A kérdező kommentje:
Nem tudom milyen videókra gondolsz. Magyarul van legalább? Legyél nyugodt én református vagyok és csak nem védenek még jobban egy majdnem katolikust mint engem aki megkeresztelt lekonfirmált református vagyok, igen?
2022. jan. 30. 23:33
 33/51 anonim ***** válasza:
87%

"egy majdnem katolikust"

Te ezt direkt csinálod.

2022. jan. 31. 06:45
 34/51 anonim ***** válasza:
88%
33# Már eszembe jutott nekem is. Ennyire ostoba nem lehet valaki.
2022. jan. 31. 07:58
 35/51 A kérdező kommentje:

Nagyváradon volt vanami okemenikus imahét és az evangélikus, református, katolikus, ortodox, görögkatolikus sőt még a zsidó és punkosdistak is ott volt. Hét napig tartott, vanami Krisztus hívők imanapja volt. Elso két nap a katolikus és az evangélikus templomban volt. Lehet hogy akkor történhetett valami hogy az evangélikus pap elmondta mit írtam róluk mert az első imanap szólt a volt főnököm hogy neheztel neki. Elég baj hogy az evangelikusok miatt ide jutottam hogy nem lehet templomba menni.

És tudjátok mi? Van ebbe jó is ahogy gondolkodom. Azt mondják az utolsó időket éljük és ha tényleg üldözni fogják a keresztényeket akkor én mivel nem járok templomba legalább nem lesz bantidasom és hihetek Istenben. Nem kerülök börtönbe a hitemert se elmegyógyintézetbe.

2022. jan. 31. 10:45
 36/51 anonim ***** válasza:

34.

megy fejjel a falnak

"az evangelikusok miatt ide jutottam"

2022. jan. 31. 11:08
 37/51 anonim ***** válasza:
82%

Magad miatt jutottál ide, mert mocskos vagy és undorító. Fel tudod fogni az elmebeteg szavaid súlyát????

És te nem vagy keresztény, a sátán nem üldözi a saját fajtáját.

2022. jan. 31. 18:32
 38/51 anonim ***** válasza:
81%

Sajnos elhiszem róla, hogy tényleg keresztény.

De igazad van: tényleg nagyon undorító.

És még ha szólnak neki, akkor sem veszi észre magát.

Hogy is mondják? Nature born killer?

Ő meg talán így jellemezhető, hogy született gonosz.

2022. jan. 31. 18:54
 39/51 anonim ***** válasza:
100%

Anjutca, nehogy azt hidd, hogy a reformátusok megvédenének. Nem csak az imahéten találkozik a református pap az evangélikussal. Ha a volt főnököd is behívatott és leszidott (ami egy református munkahely), akkor gondolhatod, hogy az egész városon végigfutott.

Eleget szidtad a reformátusokat is.

2022. jan. 31. 19:55
 40/51 anonim válasza:
100%

Ha református vagy, miért nem csak a református templomba jársz?

Ha vallást akarsz váltani, tedd meg, de akkor fogadd el az új vallás szokásait is.

És tanuld meg, hogy nem illik kritizálni másokat, főleg, ha senki sem kérdezett. Nincs erre valami passzus a Bibliából?

2022. febr. 2. 15:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!