Istenem, ugye ez nem igaz így?
Mit érdekel az téged? Az evangélikusokról volt szó. Jelezték neki hogy írtam a váradi evangélikusok oldalára. Megkérdezte mi a bajom az evangelikusokkal, megbeszéltük hogy róluk ne írjak és kész. O nem csinált örömet és az evangelikusoknál is rendezte mert aztán több baj nem volt.
Az a pap egy szemétláda. A nyáron azt pofázta hogy a reformátusok őket bálványimádónak mondják, máskor meg azt mondta hogy a reformátusok nem járnak templomba és hogy a katolikusok istentiszteletek hívják a Szentmisét és protenstasodnak el. Ez a pap nem is magyar hanem csángó, mi a franciák teszik nagyvaradra, menjen vissza ahonnan jött. Most már nem tudom hogy ellenem vagytok ilyen szemét pappal szemben. Bűnt követtem el? Igen. Írtam az evangelikusoknak? Igen. A Szent József oldalára nem írtam. Az oldalakat nincs miért nézze a Szent József okdal, mert Oldal, személyesen nincs Facebookra. Jó, kiátkoztak a templomból,táján igazuk van mert bűnös vagyok. Az ortodox a sincs már nekem azért volt a katehumen dolog. Jó hogy a reformátusba mehetek. De a villamoson jogom van utazni. Azt nem tilthatják meg.
Látod, Anjutca, mi szóltunk, hogy ekkora gyűlölettel, ami benned van, nem lehet normálisan élni, és Jézus sem ezt kérte tőled.
De még mindig van lehetőséged változni.
Mikor fogod elkezdeni?
Valaki biztos lefordította nekik, hogy miket írtál pl. a tömjénezésről.
Sajnálom, hogy ez történt, mert te szerettél oda járni.
Nem tudom, nyáron mit követtél el, de itt azóta is folyamatosan mondtad a magadét.
Csak tegnap itt:
"Az a pap egy szemétláda. A nyáron azt pofázta hogy a reformátusok őket bálványimádónak mondják, máskor meg azt mondta hogy a reformátusok nem járnak templomba és hogy a katolikusok istentiszteletek hívják a Szentmisét és protenstasodnak el. Ez a pap nem is magyar hanem csángó, mi a franciák teszik nagyvaradra, menjen vissza ahonnan jött."
Ez milyen viselkedés, kiírod a templom nevét, aztán sértegeted a papot?
Az evangélikusokról is hiába szóltak többen, hogy következményei lesznek, azt mondtad, hogy téged letiltottak az oldalukról a váradi evangélikusok és ezzel el van intézve. Lehet, hogy oda soha nem mentél volna, de a felekezetek összezárnak, főleg a reformátusok védeni fogják az evangélikusokat.
24
Az a baj, hogy Anjutca tényleg autista, tehát nem fogja fel teljesen, hogy mit csinál, és nem tud változni. Ez viszont sajnos nincs az orrára írva.
Ez tévedés, sok autista értelmes, és a többségük felfogja a dolgokat.
Ezzel együtt persze, hogy nehezen változtatnak. Ők is, meg mindenki más is.
28# Úgy lehet, hogy egy a hitük és az ilyen gonosz ember ellen egymást megvédik és támogatják egymást. Csak a te fejedben van ellenség a felekezetek között.
Ez a nő nem autista, ezt hidd el. Sokat ismerek. Ő nem az. És felfoghatatlan az, hogy neki ez a gonosz viselkedés normális és nem érti mi a baj vele.
28.
"De hogy lehet ez.....ők túl katolikusok."
Ugy, hogy ez nem igaz, hogy "túl katolikusok". Ezt csak te találtad ki. Ezt egy jó páran elmondtuk neked százszor, ne tegyél úgy, mintha nem értenéd. A két felekezet olyan közel van egymáshoz, hogy a "jófej" evangélikus pap magyarázza a Youtube-on, hogy egyáltalán mi a különbség. Biztos lehetsz benne, hogy ha a váradi evangélikusok tudnak rólad, akkor ha eddig nem, akkor hamarosan a reformátusok is tudni fognak rólad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!