Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Olyan emberre lenne szükségem,...

Olyan emberre lenne szükségem, aki kimondottan jó ismeretekkel rendelkezik a Szentlélek káromlással, illetve úgy ámblokk a Szentlélekkel kapcsolatos dolgokban otthon van. Valaki?

Figyelt kérdés

Miután Krisztusban újászülettem sajnos elég engedetlen voltam.

Próbáltam figyelmen kívül hagyni Isten hívó szavát. És habár ebből már lassan úgy, ahogy sikerült kikecmeregnem még mindig vannak nehézségek, amikkel nap mint nap megkell küzdenem és már sajnos nagyon nehezen bírom. Sokáig abban a hitben éltem, hogy már nincs számomra bocsánat, Isten végleg magamra hagyott stb. Valószínűleg sokan ismerhetnek is ez alapján, volt egy időszak amikor folyamatosan irogattam ezzel kapcsolatos kérdéseket ide, Gyk-ra.

Azért utólag is bocsi, de egyszerűen akkor borzasztóan féltem, tényleg úgy éreztem nincs visszaút. Azóta Hálistennek Istennek úgy ahogy sikerült kihúznia a csávából és hála a Jóégnek az Isten haragjától való rettegést, illetve az öngyilkossági gondolatokat már rég magam mögött tudhatom. Viszont még mindig nem érzem teljesen szabadnak a szívemet. Még mindig van egy kis valami, ami visszatart, hogy Istent teljes szívemből eltudjam fogadni.

Szóval, aki tényleg vágja ezt a témát, esetleg találkozott már hasonló problémákkal küszködő emberrel, az légyszi írjon, mert eléggé fontos lenne.

2022. jan. 23. 17:40
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Hol tartasz kedves kérdező? A sötétség fejdelemségeit meg kell kötözni, nem kell velük szóba állni. Amit megkötsz a földön, a mennyben is meg lesz kötve... Máté 16,19. Amikor éreztem vagy érzem, hogy keresi a sötétség a rést a pajzsomon kijelentem, hogy itt Jézus Krisztus az Úr. Jézus vérén meg lettem váltva. Igazából így tudtam tejesen átadott életű keresztény lenni. Jézus vérét célszerű mindennap használni : Jézus vére megtisztít minden bűntől és minden holt cselekedetektől! Rövid fohász! A Szent Szellemet nekem is sikerült a kezdetekben megbántanom, de nem tudatos volt.... Szóval bocsánat kértem Tőle és Ő meg is bocsátotta. A Biblia egy térkép, gondolom ezt hallottad már... Szóval nem jó, ha káromolja valaki a Szent Szellemet, ha ezt elolvassuk tudhatjuk mi a helyes Isteni hozzáállás. A Szent Szellemet tényleg Segítségül kapjuk, hogy emlékeztessen az éppen aktuális Isteni jó gondolkodásra. Jézussal is meg tudod ezeket beszélni. Amikor csak tehetem beszélek Hozzá, ímádom dícséretekkel is (az ímádatban csak Isten és Te vagy) . Szóval tartom a kapcsolatot..Imádom, ha hallhatóan is hallhatom Jézust, Ő valóban az Élet! Az fb-n szeretem olvasni a Prófétai Napló bejegyzéseit Apró jelek Marsha Burns.. Van fent YouTube-n Greck Vivien bizonysága Ő pl megtagadta Istent, ezért megjárta a poklot, de Jézus lement érte és járt a Mennyben is.

[link]

Áldjon az Úr és adjon Néked békességet.

2022. febr. 8. 20:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!