Ha Isten szemében mindenki egyenlő és mindenkit szeret, akkor egy hívő miért durva másokkal?
Mert van ilyen osztálytársam, aki szerintem ilyen szentfazék, mert mindig van nála Biblia, rózsafüzér, kis szentkép. Meg amikor harangoznak, szünetekben imádkozik.
De velem mégis durva, egy szekrényben vagyunk, amikor kivesszük a cuccainkat, akkor a szekrényt előttem sokszor kulccsal bezárja.
Meg egyszer magyarázta a matekot, valamit rosszul írtam és leordított szinte (akkor kellett volna pofán bszni, csak kis sz@r gyerek) hogy töröld ki azonnal, azt felejtsd el, stb.
Meg amikor egyszer ráírtam Messengeren, hogy elkérjem a házit, akkor vissza se írt.
Meg órán is a politikával fáraszt mindenkit.
De nem ártottam neki semmit, az elejétől ilyen velem.
4-es: nem írta a kérdező hogy kussba kell lennie vagy szerénynek lenni, de egy Istenhívőnél (meg másnál is) alap feltétel hogy ha jóindulattal fordulnak hozzád akkor te is viszonozd azt. Hogy is írja a Biblia? “És a mint akarjátok, hogy az emberek veletek cselekedjenek, ti is akképen cselekedjetek azokkal.“ Na hát ez nem látszik az említett személynél, ha a kérdező valóban nem volt rossz hozzá.
Kérdező: Ha érdekel miért ilyen akkor kérdezd meg. Egyszerű nem? De nekem ezekből a dolgokból amit leírtál eléggé álkereszténynek tűnik. Van nála szentkép, rózsafűzér ez ilyen tipukus katolikus tulbuzgó aki csak mutatóban hívő de a tettei nem ezt mutatják. Jézus idejében az ilyenek voltak a farizeusok. Hát ki is osztotta őket Jézus de keményen :) Csak azért írtam hogy ne keverd össze az ilyet egy normális hívővel, az nem fog veled így viselkedni. Ő lehet h azért ilyen mert ezt látta a szüleitől. De mondom ha zavar szólj rá vagy kérdezd meg miért ilyen veled.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!