1/11 A kérdező kommentje:
Te hát a halál pillanatában megállok Isten (Krisztus) itelo széke előtt, lepereg életem hogy hogyan éltem, és eldönti Isten hogy hova jutunk, számot kell adni mindenért mint egy bíróságon
2022. jan. 10. 20:34
2/11 anonim 

válasza:

nem és mai napig a legviccesebb keresztény dolog hogy akik nem hiszek ebben, megfenyegetik, hogy az isten elé kerülök
1. nem hiszek benne, szóval miért kellene változtatnom?
2. a mindenható istened tényleg szeretné hogy mindenki hinne benne, akkor megmutatná magát
RIP
3/11 anonim 

válasza:

mellesleg miért kellene számot adnom, mint egy bíróságon?
ha tud mindent róla akkor úgy is tudja mit miért tettem
5/11 A kérdező kommentje:
Félek nagyon Isten iteletétől mert a saját utam járom nem megy unalmas nekem a keresztény élet saját utamon boldog vagyok csak félek hogy Isten pokolba küld
2022. jan. 10. 20:36
6/11 anonim 

válasza:

nekem a nem keresztény életem unalmas és azért mert ez az ország eléggé nem a legjobb
de mindenképpen a keresztény idióta szabályok nélkül simán meg vagy
7/11 anonim 

válasza:

Nem Istennek kell számot adnod, hanem saját magad előtt kell számot adnod a halálod után, akkor áttekinted az életedet, mit hogyan csináltál, minek mi lett a következménye, amiről akkor akkor nem is tudtál. Ezen áttekintések után a cselekedeteidet nem bűnként láttatja Isten, hanem céltévesztésekként. Saját magad felett kell meghoznod az igazságos ítéletet, amelyben Isten jóságosan megsegít, mert ilyenkor az ember egy lesújtónak ítélt filmet lát maga előtt, ám az Isten minden jó dolgot észrevesz és méltányol, míg a hibákkal elnézőbb.
8/11 anonim 

válasza:

aham, mert ha megbánod hogy megöltél pár millió embert akkor majd az bármi módon jobb lesz a szeretteiknek?
9/11 anonim válasza:
Nem hiszek egyik vallás meséiben sem.
10/11 anonim 

válasza:

Elvileg már valamennyire megbüntet életed során. Pl. meghal a gyereked, rákos leszel, vagy alkoholista hajléktalan leszel, stb. Nagyon sok bünti létezik, nem kell megvárni a halált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!