Kereszténység részéről, normális a bűntudat keltés?
"Valahogy vártam, hogy nem tudsz válaszolni arra, mi a jó a mennyekben az öröklétben.
Mondjuk nálad okosabb embereknek is beletört már a bicskája."
Kutya, mondtam, hogy az óvodás provokációdat hanyagold. És paradox, amit írtál, mert nálam nincs okosabb ember.
"Amúgy most nem a viccrovatban vagyunk, így fölösleges magaddal kapcsolatban tanulást emlegetned."
Gyenguska-szokásos. Ne legyél féltékeny a sikereimre, tanulj!
"És paradox, amit írtál, mert nálam nincs okosabb ember."
Kevélység bűn, önfelmagasztalás bűn. Belőled hiányzik az alázat haver
"#24 én csak felsoroltam a bűneid, engem hidegen hagysz 🤣"
Nem úgy néz ki:) De megszoktam már. Alapból az átlagon felüli intelligencia (én) mindig vonzza a kevésbé okosakat (pl. te, vagy a kiskutyám, vagy akik követtek évek óta). Még ha gyűlöltök is, ez a felállás tudat alatt csodálathoz vezet, ezért nem bírjátok megállni, hogy ne foglalkozzatok velem, valahányszor válaszolok egy kérdésre.
Bűneimet nem tudod felsorolni, mert ahhoz ismerned kellene a gondolataimat is, tehát követsz, mert felnézel rám
A bűntudatkeltésre olyanoknak van szükségük, akik kezdik elbízni magukat, hogy fel ne tegyék maguknak a glóriát, ami elvakítja őket. Erre szerintem a legtöbb embernek nincs szüksége, különösen a szorongóknak nem. A pap pedig a templomban összegyűlt híveknek beszél, akik között mindenféle ember van, még nem hívők is előfordulnak.
Nem az egészségeseknek van szükségük orvosra, hanem a betegeknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!