Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogy tud a sátán megkísérteni...

Hogy tud a sátán megkísérteni valakit ha elvileg a pokolba van zárva?

Figyelt kérdés
2021. dec. 27. 19:53
1 2 3 4 5 6 7
 1/69 anonim ***** válasza:
39%
A sátán a kárhozat állapotában van, de megmaradt a hatalma más emberek megkísértésére.
2021. dec. 27. 20:01
 2/69 anonim ***** válasza:
17%
Satan a Biblia szerint a vilag ura, vagyis a mi vilagunke. Ha megnezed milyenek manapsag az emberek meg hova tartunk akkor ez logikusnak tunik.
2021. dec. 27. 20:05
 3/69 anonim ***** válasza:

Nincs a pokolba zárva.

De az esetek 99.99999%-ában nem is személyesen a sátán kísérti meg az embereket, hanem alacsonyabb rangú ördögök. De azok sincsenek a pokolba zárva.

2021. dec. 27. 20:15
 4/69 anonim ***** válasza:
Nincs sehova sem "bezárva", mert eleve nem fizikai lény. Maximum a hatalma van korlátozva.
2021. dec. 27. 20:18
 5/69 anonim ***** válasza:
Már megvan az ítélete, de ettől még nincsen bezárva. Leginkább a kísértéseket az alárendeltjei, a démonok okozzák. Megszállni viszont ritkán szállnak meg embereket ezek a lények.
2021. dec. 27. 20:31
 6/69 anonim ***** válasza:
Sehogy. Ha tetszik egy nő vagy férfi az természetes, mert Isten úgy teremtett, hogy sokasodjunk. Viszont, ha az illető foglalt, de te elveszed, akkor egy egészséges érzéssel bűnt követtél el, ami súlyosabb problémákhoz fog vezetni.
2021. dec. 27. 21:08
 7/69 A kérdező kommentje:
6. Kérdés ki a bűnös inkább, aki elveszi mástól a párját, vagy aki otthagyja a párját másért? Mert simán benne van, hogy aki elveszi nem is tudja. Én is ismerkedtem így, hogy a csaj szakított, meg akart halni, én törődtem vele, aztán mire kapcsolat lett volna belőle közölte hogy mégse szakítottak.
2021. dec. 27. 21:12
 8/69 anonim ***** válasza:
A sátán úgy tudja megkísérteni az embert, hogy sokkal könnyebb a hibákat ráfogni valaki másra.
2021. dec. 28. 09:22
 9/69 anonim ***** válasza:
Dehogy van a pokolba zárva. Már Jézusnak is odaadta volna a világot avval hogy övé minden akkor hogy lenne bezárva. Szerintem hatalmat kapott a föld felett, Isten elhiteti veje hogy övé a világ hogy annál nagyobbat búkjon. Észrevettétek hogy a gyakorikérdésekről eltűnt a sátánista? Úgy látszik betéritették valami keresztény vallásba. Lehet a reformátusba.
2021. dec. 28. 10:45
 10/69 anonim ***** válasza:
Pokolba zárva? Ki terjeszti ezt az ökörséget? Biblia szerint eddig a mennybe volt nem rég lett levetve onnan hogy megtévessze az emberiség nagy részét , tehát sátánnak jelenleg tejhatalma van képes ölni is , nagyon nem ismered a sztorit ha azt hiszed a pokolba van zárva
2021. dec. 28. 11:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!