Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Keresztényként katolikus vagy...

Keresztényként katolikus vagy protestáns vagy?

Figyelt kérdés

2021. dec. 20. 17:43
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
89%
#8 Ennek hol lehet utána nézni? Én eddig 7-8 keleti katolikus egyházról tudtam. Tudnál róla linket küldeni? Angolul, németül is jó.
2021. dec. 21. 08:32
 12/21 anonim ***** válasza:
92%

#10.

Teljes mértékben igazad van, de gondolom te is látod, hogy sok minden van ezen az oldalon, meg úgy általában a mindennapi életben, amit a szabályok ellenére is csinálnak. Van itt egy csomó provokatív kérdés, észérvek helyett megy egymás sértegetése, huszonötször teszik fel ugyanazt a kérdést, a pontozásnak semmi értelme és hasonló dolgok. Ez úgymond az oldal „tartozéka", meg kell szokni.

2021. dec. 21. 10:33
 13/21 anonim ***** válasza:
85%

Kár wikin is fent van:

[link]

2021. dec. 21. 10:35
 14/21 anonim ***** válasza:
58%
Egyik sem mert "Ha jézus vissza jönne egy dolog biztos nem akarna lenni keresztény"(Mark Twain)
2021. dec. 21. 11:11
 15/21 anonim ***** válasza:
92%

#13 Köszönöm, ezt már láttam. Az okozta részemről a félreértést, hogy én a különböző országokban működő gögög-katolikus egyházakat egynek számítottam.

Minden estre köszönöm.

2021. dec. 21. 11:13
 16/21 anonim ***** válasza:
94%

Valószínűleg mind külön autonómiával és eltérő rítussal rendelkezik, azt is el tudom képzelni, hogy más-más ortodox felekezetből tértek vissza az Egyházba.

2021. dec. 21. 12:08
 17/21 anonim ***** válasza:
17%
Egyik sem összeegyeztethető Jézus tanításaival. A leggyűlölködőbb, legprimitívebb ismerőseim mind valamilyen egyház tagja.
2021. dec. 22. 17:28
 18/21 anonim ***** válasza:
48%
Budhista. Bár megkereszteltek, így hivatalosan keresztény vagyok, de nem hiszek a katolikus egyháznak, mert hiteltelenné váltak a szememben.
2021. dec. 22. 19:29
 19/21 anonim ***** válasza:
92%

Protestáns vagyok, de vonz az ortodox kereszténység :D

Kiábrándultam a pünkösdi karizmatikus mozgalomból és szeretnék áttérni. Persze a jó viszonyt szeretném tartani a pünkösdi testvérekkel is.

2021. dec. 23. 09:50
 20/21 anonim ***** válasza:
0%

Hivatalosan katolikus vagyok, de már évekkel ezelőtt hátat fordítottam neki.

Meg találtam a lelki békémet a Buddhizmusban.

A mai napig nincsen rá semmilyen bizonyíték, hogy Jézus Krisztus egy valós személy lett volna. A bibliát az utóbbi 600 évben, számtalanszor át írták, nem tudni hogy miért. Ezek viszont, már nagyon is valós tények.

A Vatikáni titkos levéltárnak a tartalmát, a mai napig nem hajlandó a pápa nyilvánoságra hozni. Vajon miért? Mert az egész Római katolikus egyház, úgy dőlne össze mint egy kártyavár.

2022. máj. 21. 19:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!