Keresztényként katolikus vagy protestáns vagy?
#10.
Teljes mértékben igazad van, de gondolom te is látod, hogy sok minden van ezen az oldalon, meg úgy általában a mindennapi életben, amit a szabályok ellenére is csinálnak. Van itt egy csomó provokatív kérdés, észérvek helyett megy egymás sértegetése, huszonötször teszik fel ugyanazt a kérdést, a pontozásnak semmi értelme és hasonló dolgok. Ez úgymond az oldal „tartozéka", meg kell szokni.
#13 Köszönöm, ezt már láttam. Az okozta részemről a félreértést, hogy én a különböző országokban működő gögög-katolikus egyházakat egynek számítottam.
Minden estre köszönöm.
Valószínűleg mind külön autonómiával és eltérő rítussal rendelkezik, azt is el tudom képzelni, hogy más-más ortodox felekezetből tértek vissza az Egyházba.
Protestáns vagyok, de vonz az ortodox kereszténység :D
Kiábrándultam a pünkösdi karizmatikus mozgalomból és szeretnék áttérni. Persze a jó viszonyt szeretném tartani a pünkösdi testvérekkel is.
Hivatalosan katolikus vagyok, de már évekkel ezelőtt hátat fordítottam neki.
Meg találtam a lelki békémet a Buddhizmusban.
A mai napig nincsen rá semmilyen bizonyíték, hogy Jézus Krisztus egy valós személy lett volna. A bibliát az utóbbi 600 évben, számtalanszor át írták, nem tudni hogy miért. Ezek viszont, már nagyon is valós tények.
A Vatikáni titkos levéltárnak a tartalmát, a mai napig nem hajlandó a pápa nyilvánoságra hozni. Vajon miért? Mert az egész Római katolikus egyház, úgy dőlne össze mint egy kártyavár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!