Mik azok amikkel nem értesz egyet a kereszténység vallással? Miaz ami nem tetszik benne?
Két előző: a házasság előtti szex igenis bűn. Nagyon jól teszi a katolikus egyház hogy fékezi csak nem.emeg szigorú. Elég baj hogy a keresztény reformátusok nem tartják bűnnek és az egyházak nem lép fel ellene és a leanyanyasag ellen.
Azt is jól tették a katolikusok hogy erőszakkal megterített el a más vallásúakat.
Hol lennénk mi keresztény reformátusok ha akkor nem téritenek a katolikusok? Már azóta megölték volna minket keresztényeket.
És bűn csókolgatni az erekjéket is mint ahogy az ortodoxok teszik. Szegyeljék el magukat. Ez a világ el kéne pusztulni és Iszen mindenkit megitelje mert az emberek csak hazudnak és kiforgatjak a Bibliát.
Ezek a szentek 2000 éve meghaltak igaz? Mondjuk ki úgy ahogy van,keresztény református vagyok és nekem szabad: hogy nem előtt még a szentek teste? A halottak teste megromlik meg ha a lelkük üdvözűl is. Akkor a szentek teste vagy azoknak egy darabja hogy nemronlitt meg, nem ettek meg a bogarak?
Lehet hamisítják a szentek ereklyéit is és a hamisítványokat csokolgatják az ortodoxok. Micsoda botrány.
Gondolkozz azok már....a szentek részei meg kellett romoljanak mert negrouk a test és elbomlik miután meghal. Csak a lelke üdvözűl.
Csinálták hamisított ereklyéket és azokat csokolgatják az ortodoxok. És habakuk újjá is hamisítvány mert megromlott nem tudom hány ezer éve a teste. Tiszta szégyen ez a 2 apostoli vallás. Szégyen hogy Kálvin János a katolikusokbol szakadt ki. Minek is nem voltunk egy külön vallás mindig.
Kálvin a predesztinációért elitélhető és azok a református papok is akik ezt elhiszik. Az unitárius vallás nem keresztény úgyhogy azért nem kár. Én meg vagyok világosbarna és a predesztináciorol a vér todul a fejembe nemhogy elhigyjem. Szégyen hogy ilyen papjaink vannak akik elhiszik. Nekünk kálvinistáknak nem is kéne a református templomba menni hogy ne halgassuk ezt az eretnekseget hanem olvassuk itthon a gyerekbibliát meg menjünk szentmisére meg liturghiára.
Isten mindenkit szeret, mindenkinek szabad döntést adott és senkinek nem akar rosszat. Ha senki nem menne a református templomba a papok is elfelejtenék a predesztinációt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!