Katolikusként megbecsüléssel és tisztelettel tekintetek a muszlimokra?
#7:
" Mohamedet se tudom tisztelni, mert ellentétben Jézussal, sokkal inkább hasonlított valami korabeli hadúrra, rablóvezérre. "
Mohammed próféta (béke legyen Vele) azt mondta:
„Szeresd az embereknek, amit magadnak szeretnél, és hívő leszel; viselkedj jól azzal, aki a felebarátod lehet, és muszlim leszel."
(Ibn Mājah, 2:1414)
"Tanúsítom hogy nincs más Isten csak Allah és tanúsítom, hogy Mohammed Allah küldötte volt."
Hogy tanúsíthatod? Allahot soha életedben nem láttad, Mohamedet pedig sose ismerted, legfeljebb azokból a legendákból, ami fennmaradt róla.
"Isten megszólította a keresztényeket a Koránban, hogy kövessék Őt oly módon ahogyan a Magasztos azt valójában elvárja."
Isten a muszlimokat is megszólítja a Bibliában, hogy kövessék Őt olyan módon, ahogy a magasztos JHVH azt valóban elvárja. Még is Istennek ellenszegülve valami hamis próféta után kajtatnak :(
"Mohammed próféta (béke legyen Vele) azt mondta:
...
(Ibn Mājah, 2:1414)"
Vagy ezt mondta, de sokkal inkább nem mondta, még a Koránban sincs benne, ami a muszlimok szent könyve elvileg.
Keresztény kálvinista vagyok és csak akkor tisztelem őket ha nincsenek a közelemben......a muszlimokat. Úgy ni távolról.
Egy köpedék a vallásuk. Az evangelikusnál is rosszabb. Egy eretnekség. A zsidó vallás is külömb annál pedig az is éreznek mert Jézust nem is érik el. De a muzulmánok mindent visznek. Isten őrizzen hogy egy iszlám világ jöjjön mert az biztos hogy nem terdelnek le Allah elé ha akármi lenne is se a csadort nem hordanámm
,,Hogy konkrétan melyik keresztény irányzat ellenségesebb nehéz megmondani de szerintem jelenleg inkább a protestánsok.,,
Ti katolikusok csak ezt tudjátok. Hazudozni a reformátusokról. Meg is erdemlitek az ellenségességet mert hazudoztok összevissza egyházi szinten.
A kassai papok, a templomaitokelvevese és a szobraitok,erekjéitek lebontása hogy a protenstansok csinálták azok mint kitakálciók. Ti csináltatok akárcsak a hugenottak megölését és az ellenreformaciót.
Az inkvizíciót meg a Magdolna otthont nem írom mert azokkal a dolgokkal én is egyetértek mint Keresztény Kálvinista. Előbbivel mert aki etetnek volt azt elintéztétek legalább és maradt aki hitt Istenben meg a Szentháromságban, utóbbival azért értek eggyet mert a sok leányanyát meg megerőszakolt nő levezekelte a bűneit illetve legalább nem voltak szem előtt.
"Ti katolikusok csak ezt tudjátok."
Te féleszű román, egy muszlim hozzászólót idéztél, nem katolikus hozzászólót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!