Van olyan keresztény gyülekezetet, ahova ha ma Jézus odamenne (nem személyesen, hanem egy olyan ember képében, aki ugyanazt a tanítást vallja, amit a Biblia szerint Jézus vallott) akkor befogadnák, megbecsülnék, és nem lehetítlenítenék el a munkáját?
Nem egyházat kérdezek, hanem gyülekezetet, azaz egy egyház helyi csoportjának elérhetőségét.
Jól gondold meg a válaszodat, inkább ne írj semmit, ha bizonytalan vagy, mert Isten számonkéri rajtad miattam, ha tévesen tájékoztatsz. Ugyanis én szeretném felkeresni valamilyen formában az általad ajánlott gyülekezetet, és nem szeretem az időmet pazarolni, hiszen az időm valójában Isten ideje, mert mindenem felett ő rendelkezik.
(Bocs a kimaradt vesszőért a kérdésben, nem engedett meg több karaktert a GyK.)
"Jól gondold meg a válaszodat, inkább ne írj semmit, ha bizonytalan vagy, mert Isten számonkéri rajtad miattam, ha tévesen tájékoztatsz."
Miért is? Meg milyen fenyegetés ez már lol... :D
"Nem egyházat kérdezek"
Mért nem? Egyébként, ha hozzád jönne hinnél neki? Vagy csak egy bolond koldusnak néznéd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!