Teremtés vagy evolúció? Melyik a valószínűbb? Hol áll a legfejlettebb országokban a tudomány jelenlegi helyzetben?
Én aztán nem nyafogok. Nekem aztán semmi károm nem származik abból hogy te újra és újra leégeted itt magad miközben én és mások sorra cáfoljuk a hülyeségeid és a hazugságaid.
Csak épp közben már csak ilyen vagyok. Igyekszem a legjobbat remélni az embereknek. Igen, a hozzád hasonló legostobább trolloknak is, hogy egyszer eljutnak arra a szintre hogy megszűnnek az életükben azok a negatív hatások amik ezeket a beteges kényszercselekvéseket idézik elő. Mint nálad hogy újra és újra ugyanazokkal a már rég megcáfolt hülyeségekkel igyekszel a figyelem középpontjába kerülni.
"Nekem aztán semmi károm nem származik abból hogy "
Ez csak addig igaz, amíg ő itt egyedül tartja a műsort.
De azt a filmet nem véletlenül idéztem.
A hozzá hasonlóknak pont annyi szavazati joga van, mint neked.
És sajnos a hülyék többen vannak!
"A hozzá hasonlóknak pont annyi szavazati joga van, mint neked"
Na igen. De az eszméitől nem kell tartani, még a keresztények körében is elenyésző a kreacionista fundamentalisták száma, a teljes társadalomra vetítve pedig abszolút jelentéktelenek.
Annál még azért a politikusoknak is több esze van, minthogy ilyen rég meghaladott eszméket propagáljanak :D
"Én aztán nem nyafogok"
Ja bocs, azt hittem a másik srác írt. Veled nincs dolgom
"Veled nincs dolgom"
Na, megsértettem a lelkecskédet, hogy megint ennyire könnyen cáfoltam a hazugságaid? :)
"Na, megsértettem a lelkecskédet, hogy megint ennyire könnyen cáfoltam a hazugságaid? :)"
Persze, semmi baj. Lehet, h fájni fog, de el sem olvasom, amiket írsz
"Persze, semmi baj. Lehet, h fájni fog, de el sem olvasom, amiket írsz"
*Válaszolta arra, amit írtam :D
Mostmár nem is csak a tudomány és vallás témakörökben hazudozol?
"az eszméitől nem kell tartani"
Nem biztos, hogy ő csak a kreacionizmust szeretné terjeszteni.
A hülyeséget sokkal hatékonyabban terjeszti.
És ha ez a célja?
"annak ellenére, hogy mindig vitát nyerek"
Te úgy "nyersz", mint az ominózus galamb.
Tudományos kérdés még nem volt amiben igazad lett volna, de még a kereszténységgel kapcsolatban is rengetegszer láttalak hogy más, valódi keresztények, de néha egyenesen ateisták javították ki a tévedéseid.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!