Szerintetek a keresztény vallásnak menyi ideje van mielőtt végleg el tünik?
Érvek igazi keresztény szempontbol
"Őszintén szólva én nem is szerettem soha az olyanokat akik nincsenek babakent megkeresztelve."
Róm 13:8 Senkinek semmivel ne tartozzatok, hanem csak [azzal], hogy egymást szeressétek; mert aki szereti a felebarátját, a törvényt betöltötte.
"Mi dig is elítéltem."
Ján 5:22 Mert az Atya nem ítél senkit, hanem az ítéletet egészen a Fiúnak adta;
Ugye te nem a Fiu vagy?
Luk 6:37 Ne ítéljetek és nem ítéltettek; ne kárhoztassatok és nem kárhoztattok; megbocsássatok, nektek is megbocsáttatik;
"Meg tetszett is nekem hogy az ortodox pap is a babaketrsztseget tartja helyesnek mert én 10 éves koromtól elítéltem azokat akik pogányok
Ismét
Luk 6:37 Ne ítéljetek és nem ítéltettek; ne kárhoztassatok és nem kárhoztattok; megbocsássatok, nektek is megbocsáttatik;
Ésmég
"babaketrsztseget tartja helyesnek"
Márk 16:16 Aki hiszen és megkeresztelkedik, üdvözül; aki pedig nem hiszen, elkárhozik.
Hol van tanitás a babakeresztségröl az ortodox, katolikus és református Bibliában hogy a pap és te a babakeresztséget tartja helyesnek? Honnan veszitek hogy helyes? Honnan veszitek hogy mi helyes és mi nem keresztény szempontbol?
"célpont itt látszik hogy troll vagy mert azzal okoskodsz amit én le írtam de te akkor is vitatkozni akarsz...! ezt a meccset elvesztetted "bátyja""
Aham persze te nyertél🤣🤣
szerinted, egéségedre. Majd szolok én amikor vitát akarok,ok?
Vidiripi
A kereszténység az nem fog eltűnni. A legnagyobb üldöztetések közepette is fennmaradt!
Pedig nem csak a híveit hanem a az Írásait is pusztították!
De a hívek is megmaradtak és az Írások is!
Mennyei Atyánk mindig gondoskodott róla!
Nem fog eltűnni, a Bibliában is ez van.
„Én pedig ezt mondom neked: Te Péter vagy, és én ezen a kősziklán építem majd fel egyházamat, és a pokol kapui sem fognak diadalmaskodni rajta.”
/Máté 16:18/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!