Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerintetek a keresztény...

Szerintetek a keresztény vallásnak menyi ideje van mielőtt végleg el tünik?

Figyelt kérdés

2021. nov. 14. 12:32
1 2 3 4 5
 41/49 Célpont... ***** válasza:

Érvek igazi keresztény szempontbol

"Őszintén szólva én nem is szerettem soha az olyanokat akik nincsenek babakent megkeresztelve."

Róm 13:8 Senkinek semmivel ne tartozzatok, hanem csak [azzal], hogy egymást szeressétek; mert aki szereti a felebarátját, a törvényt betöltötte.

"Mi dig is elítéltem."

Ján 5:22 Mert az Atya nem ítél senkit, hanem az ítéletet egészen a Fiúnak adta;

Ugye te nem a Fiu vagy?

Luk 6:37 Ne ítéljetek és nem ítéltettek; ne kárhoztassatok és nem kárhoztattok; megbocsássatok, nektek is megbocsáttatik;

"Meg tetszett is nekem hogy az ortodox pap is a babaketrsztseget tartja helyesnek mert én 10 éves koromtól elítéltem azokat akik pogányok

Ismét

Luk 6:37 Ne ítéljetek és nem ítéltettek; ne kárhoztassatok és nem kárhoztattok; megbocsássatok, nektek is megbocsáttatik;

Ésmég

"babaketrsztseget tartja helyesnek"

Márk 16:16 Aki hiszen és megkeresztelkedik, üdvözül; aki pedig nem hiszen, elkárhozik.

Hol van tanitás a babakeresztségröl az ortodox, katolikus és református Bibliában hogy a pap és te a babakeresztséget tartja helyesnek? Honnan veszitek hogy helyes? Honnan veszitek hogy mi helyes és mi nem keresztény szempontbol?

2021. nov. 15. 13:28
 42/49 anonim ***** válasza:
Átkozott legyen a Satan és remélem minél hamarabb elpusztítja Isten. Előző, én ismerlek, te vagy a sátánista és te irkalsz nekem privatokat. De engem évvel nem sértesz meg bármit is írsz. Csak Istent sérted meg. Ersd meg hogy a Satan minden embert gyűlöl és a pokolban akár látni. Szörnyű hogy egyeseket a Diavol behálóz. Én ismerem a Satant hogy gonosz és soha nem imádnak akkor se ha megfenyegetnének. Keresztény református inkább meghalnak minthogy a Satant imádja. És ebben az 1 dologban közösek vagyunk a katolikusokkal meg az ortodoxokkal mert legyél nyugodt hogy ők sem imádják a Satant hanem ugyanabban az Istenben hisznek mint mi. És ők is inkább meghalnak minthogy a Satant imádják. Mert a Satan minket, embeeket a pokolba akar látni hogy ott kinozzon de Isten meg azt szeretné hogy boldogok legyünk vele.
2021. nov. 15. 16:22
 43/49 anonim ***** válasza:
63%
célpont itt látszik hogy troll vagy mert azzal okoskodsz amit én le írtam de te akkor is vitatkozni akarsz...! ezt a meccset elvesztetted "bátyja"
2021. nov. 15. 16:49
 44/49 anonim ***** válasza:
Célpont egy kutya
2021. nov. 15. 18:04
 45/49 Célpont... ***** válasza:

"célpont itt látszik hogy troll vagy mert azzal okoskodsz amit én le írtam de te akkor is vitatkozni akarsz...! ezt a meccset elvesztetted "bátyja""

Aham persze te nyertél🤣🤣

szerinted, egéségedre. Majd szolok én amikor vitát akarok,ok?

2021. nov. 15. 22:03
 46/49 anonim ***** válasza:
36%
Kuss celpont
2021. nov. 15. 22:53
 47/49 anonim ***** válasza:
50%

Vidiripi

A kereszténység az nem fog eltűnni. A legnagyobb üldöztetések közepette is fennmaradt!

Pedig nem csak a híveit hanem a az Írásait is pusztították!

De a hívek is megmaradtak és az Írások is!

Mennyei Atyánk mindig gondoskodott róla!

2021. nov. 16. 11:46
 48/49 anonim ***** válasza:
Ha a kommunizmus és szocializmus sem tudta eltörölni, akkor már semmi. Sőt, akkori időben még több volt a vallásos és hívő, de titkolták. A leghányattatottabb időben erősödik a hit!
2021. nov. 16. 15:50
 49/49 anonim ***** válasza:

Nem fog eltűnni, a Bibliában is ez van.

„Én pedig ezt mondom neked: Te Péter vagy, és én ezen a kősziklán építem majd fel egyházamat, és a pokol kapui sem fognak diadalmaskodni rajta.”

/Máté 16:18/

2021. dec. 13. 18:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!