Szerintetek a keresztény vallásnak menyi ideje van mielőtt végleg el tünik?
"Azt gondolnám, hogy ezzel pl. a legtobb keresztény református nem ért egyet, de mit számít az"
Nem tudom, de Kálvin Genfben egy hasonló terror államot hozott létre, mint amiről ez a szerencsétlen református román csaj is álmodozik.
Jelen felállás szerint nemigen fog eltűnni.
Csak akkor,amikor a tudomány meg tudja cáfolni az összes állítását.
Na ácsi kérdező.
Melyik keresztény vallásra gondoltál, arra amelyik a századok folyamán a kereszténység nevében gyilkolászta le az embereket, vagy arra amelyik szemrebbenés nélkül kiforgatja Isten beszédét és saját maga értelmezi önkényesen a saját maga javára?
Vagy azokra a keresztényekre gondoltál akik a "Szentlélek" által a fődhözverik magukat és vergődnek mint a kukacok?
Vagy azokra akik azt hazudják hogy Jézus nem Isten?
Vagy azokra gondolsz kérdező akikre Jézus azt fogja majd mondani hogy sohasem ismertelek titeket?
Áruld már el kérdező hogy hátsószándék is van benne és azokra gondolsz akik elmennek egy segitségre szoruló ember mellett és még rá sem néznek? De az is lehet kérdező hogy csak egy ateista troll vagy aki egy ateista berendezkedésü megváltástan meggyőződésének akar valamilyen lelki megerőssitést kapni.
"Azért a református egyházra gondolok mert egyrészt az vagyok másrészt meg mi hisszük el az igazi tanításokat."
Elmondanád kérlek hogy mik az igazi tanitások amit elhisztek...? De inkább nem is arra vagyok kiváncsi hanem a nemigaz tanitásokra amit nem hisztek el....
Mondj egy párat....
Kezdjük a csecsemő keresztséggel ami sehol sincs lerögzitve a Bibliádban????
22
"Kálvin Genfben egy hasonló terror államot hozott létre, mint amiről ez a szerencsétlen református román csaj is álmodozik"
hogy rendszeresen jártak katolikus és ortodox misére, és minden irányból tudtak keresztet vetni? :-)
A keresztények száma Ázsiában megnőtt. Kínában írtják ugyan, de 100 milliók tértek meg. Ez egybe esik avval amit Baba Wanga jósolt hogy a kereszténység megujuló bölcsője Kína lesz.
Európában - Hogy a reformátusok ördögöt kiabáljanak - , majd jön egy Szűz Mária-jelenés és rengetegen meg fognak térni, mint ahogy Portugália megtért a Fatimai Jelenések miatt.
Szóval Krisztus velünk van a világ végezetéig, ahogy a Biblia ígéri.
Célpont mondjuk én azokra gondolok akik harcoltak defending harcot az iszlám ellen akik meg akartak szállni minket ugye keresztes háborúk… és most nem kell kivégezni a nőket egyenlőség van és nekünk sem kell kötelezően nagy szakalt hordani különben börtön vagy halál…!
Na meg azokra a keresztényekre akiknél a megváltó egy jámbor gyógyító aki elfogadásra es szeretetre sarkall mintsem egy véres kezű hadúr aki nőkért a saját mostoha fiát is száműzi…
Stb stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!