Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerintetek a keresztény...

Szerintetek a keresztény vallásnak menyi ideje van mielőtt végleg el tünik?

Figyelt kérdés

2021. nov. 14. 12:32
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
0%
A keresztény vallás nem fog eltűnni. Jézus megmondta Szent Péternek hogy az idők végezetéig fennmarad. Azért a református egyházra gondolok mert egyrészt az vagyok másrészt meg mi hisszük el az igazi tanításokat.
2021. nov. 14. 23:23
 22/49 anonim ***** válasza:
75%

"Azt gondolnám, hogy ezzel pl. a legtobb keresztény református nem ért egyet, de mit számít az"

Nem tudom, de Kálvin Genfben egy hasonló terror államot hozott létre, mint amiről ez a szerencsétlen református román csaj is álmodozik.

2021. nov. 14. 23:54
 23/49 anonim ***** válasza:

Jelen felállás szerint nemigen fog eltűnni.

Csak akkor,amikor a tudomány meg tudja cáfolni az összes állítását.

2021. nov. 15. 01:44
 24/49 Célpont... ***** válasza:
13%

Na ácsi kérdező.

Melyik keresztény vallásra gondoltál, arra amelyik a századok folyamán a kereszténység nevében gyilkolászta le az embereket, vagy arra amelyik szemrebbenés nélkül kiforgatja Isten beszédét és saját maga értelmezi önkényesen a saját maga javára?

Vagy azokra a keresztényekre gondoltál akik a "Szentlélek" által a fődhözverik magukat és vergődnek mint a kukacok?

Vagy azokra akik azt hazudják hogy Jézus nem Isten?

Vagy azokra gondolsz kérdező akikre Jézus azt fogja majd mondani hogy sohasem ismertelek titeket?

Áruld már el kérdező hogy hátsószándék is van benne és azokra gondolsz akik elmennek egy segitségre szoruló ember mellett és még rá sem néznek? De az is lehet kérdező hogy csak egy ateista troll vagy aki egy ateista berendezkedésü megváltástan meggyőződésének akar valamilyen lelki megerőssitést kapni.

2021. nov. 15. 04:29
 25/49 Célpont... ***** válasza:
14%

"Azért a református egyházra gondolok mert egyrészt az vagyok másrészt meg mi hisszük el az igazi tanításokat."

Elmondanád kérlek hogy mik az igazi tanitások amit elhisztek...? De inkább nem is arra vagyok kiváncsi hanem a nemigaz tanitásokra amit nem hisztek el....

Mondj egy párat....

Kezdjük a csecsemő keresztséggel ami sehol sincs lerögzitve a Bibliádban????

2021. nov. 15. 04:36
 26/49 anonim ***** válasza:

22

"Kálvin Genfben egy hasonló terror államot hozott létre, mint amiről ez a szerencsétlen református román csaj is álmodozik"

hogy rendszeresen jártak katolikus és ortodox misére, és minden irányból tudtak keresztet vetni? :-)

2021. nov. 15. 05:19
 27/49 anonim ***** válasza:

A keresztények száma Ázsiában megnőtt. Kínában írtják ugyan, de 100 milliók tértek meg. Ez egybe esik avval amit Baba Wanga jósolt hogy a kereszténység megujuló bölcsője Kína lesz.

Európában - Hogy a reformátusok ördögöt kiabáljanak - , majd jön egy Szűz Mária-jelenés és rengetegen meg fognak térni, mint ahogy Portugália megtért a Fatimai Jelenések miatt.

Szóval Krisztus velünk van a világ végezetéig, ahogy a Biblia ígéri.

2021. nov. 15. 05:28
 28/49 anonim ***** válasza:
0%
Istenem, hát azt nem tudtátok hogy az ortodoxok is keresztelnék csecsemőket? És az ortodixok olyan babonasok hogy azt tartják hogy minél kisebb korba kell megkerrsztelni a gyereket mert ha csecsemohalalban meghalnak vagy valamikor gyerekként akkor nem udvozul. Ezt miért nem tudja senki? Én voltam ortodox keresztelőn és maga az ortodox pap mondta, hallottam hogy minél kisebb korba kell keresztelni hogy ha meghalnak üdvözüljön mert a kereszteletlen nem üdvözülnek. Én se voltam kicsiket megkeresztelve, szinte 2 éves voltam mikor megkereszteltek és még akkor se voltam papíron örökbefogadva. Apu azt mondta hogy meg kéne várni míg a nevükre kerülök és akkor kereszteljenek meg de anyu nem akart várni. Ha kivárják akkor 4 évesen lettem volna megkeresztelve mert az akkori román törvények szerint hosszas volt az örökbefogadás. Mondjuk akkor legalább emlékeznek rá....😄😀. Egy osztálytársamat 13 évesen keresztelték meg. Én azt se tartottam helyesnek hogy addig egy pogánnyal jártam egy osztályba csak azért nem foglalkoztatott mert akkor volt a konfirmációi előkészítő és akkor volt az hogy a másik templomból atkuldjek a keresztelesi papírokat ahova jártam játékra. Attól féltem nem küldik át (mert anyu volt ott és neki nem adtak papírt a kezébe) és nem tudok lekonfirmalni. Úgyhogy katolikus és ortodox is keresztek csecsemőket és rájuk legyetek kihegyezve mert ők azt hiszik ha nem kiskorba vagy megkeresztelve nem üdvözülsz.
2021. nov. 15. 08:50
 29/49 anonim ***** válasza:
0%
Én mondtam hogy az idők végezetéig fennmarad a kereszténység. Szoktam nézni éjfél után ezeket az ortodox zsolozsmákat és csütörtökön Szent Constantin paraclisaja van és alap pont azt olvassa fel hogy Jézus megkerdi ti kinek tartozik engem, Péter mondja Isten fiának, Boldog vagy hogy hiszel fejeli Jézus, ezért rád helyezem egyházak alapját amin a pokol kapui nem vehetnek erőt és az idők végezetéig fennmarad.
2021. nov. 15. 08:53
 30/49 anonim ***** válasza:

Célpont mondjuk én azokra gondolok akik harcoltak defending harcot az iszlám ellen akik meg akartak szállni minket ugye keresztes háborúk… és most nem kell kivégezni a nőket egyenlőség van és nekünk sem kell kötelezően nagy szakalt hordani különben börtön vagy halál…!

Na meg azokra a keresztényekre akiknél a megváltó egy jámbor gyógyító aki elfogadásra es szeretetre sarkall mintsem egy véres kezű hadúr aki nőkért a saját mostoha fiát is száműzi…

Stb stb

2021. nov. 15. 09:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!