Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Csak szerintem kéne külön...

Csak szerintem kéne külön kategória a vallásnak?

Figyelt kérdés

Szerintem eléggé kinőtte magát a kultúra kategóriából, szinte minden második kérdés vallással kapcsolatos itt. Látszik, hogy valamit próbáltak csinálni, mert van külön valláskritika kategória is a kultúrán belül, de ez csak kozmetikázás. Lehetne mondjuk egy vallás főkategória, amin belül lenne mondjuk kereszténység, muszlim, zsidó, politeista, valláskritika, továbbá egy egyéb alkategória.

Vallásos vagyok én is, de kicsit idegesítő, hogy a kultúrában minden normális kérdésre jut egy ilyen "A keresztények mehetnek a járdán?" szerű trollkérdés.

#gyik #kategória #újítás #keresztények és a járda
2020. aug. 30. 22:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Igazából jó helyen van itt. Esetleg lehetne filozófia.
2020. aug. 30. 23:03
 2/6 anonim ***** válasza:
12%
Vagy akár mehetne az ezotériába is, mert pont annyi bizonyíték van mindegyikre, mint bármelyik ezos témára.
2020. aug. 30. 23:44
 3/6 A kérdező kommentje:
2. Nem is a tudomány kategóriában van, úgyhogy bizonyítékokról felesleges beszélni, a vallás az éppen ezért vallás. Régen az ezotéria kategóriában volt, de utána átkerült ide. Az ezotéria amúgyis inkább a tudományos fantasztikumhoz áll közel, csillagjegyek meg hasonlók.
2020. aug. 31. 00:49
 4/6 anonim ***** válasza:
47%
Ezotéria meg mint tudomány...
2020. aug. 31. 01:26
 5/6 anonim ***** válasza:
Az ezotériásoknak csak a pénzed kell, másra nem való... A hit ingyé van, nem úgy mint egy kontyos vénasszony kártyajósnál.
2020. aug. 31. 15:32
 6/6 A kérdező kommentje:
4. Tudományos fantasztikum. Sci - fi.
2020. aug. 31. 18:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!