Ha egy papnak gyónás közben elmondod hogy öngyilkos akarsz lenni akkor ő azt semmi esetben nem mondhatja el senkinek? Nem is utalhatrá?
Kedves Anjutca, te azt vallod, hogy Isten törvényeit felülírhatják világi törvények. Nagyon ártalmas gondolkodásmód ez. Olvasd el az Antigonét, megtudhatod, miért.
Mert mi lenne, ha a katolikus egyház eltörölné a gyónási titkot, illetve alárendelné világi törvényeknek? Akkor a szabadlábon levő köztörvényes bűnösök nem mennének gyónni, hanem átvennék azt a protestáns álláspontot, hogy megvallom Istennek. És megvallja Istennek, a papok pedig foglalkozhatnak azokkal a bűnökkel, amik nem sértik az állam törvényeit. Csak a már elítélt bűnösök vallanák meg a papnak, hogy miket követtek el, mert a pap vallomása felülírná a perben az ügyvédi titkot. Az a bűnöző, aki nem lett elítélve, de meg akar térni, az kevésbé biztosan fog visszatalálni Istenhez.
Igen, az egyház szabadságát védelmező Nepomuki engedetlen volt a királyhoz. De engedelmes az Istennek.
A hozzá hasonló papok pedig vállalják a börtönt, amit a világi bíságok rájuk kimérnek.
Azt hiszitek olyan rossz lenne ha nem lehetne gyónni? Meg kell vallani Istennek és ez nem protenstáns hanem keresztény álláspont. Figyelj, én csak itt tudom leírni a véleményemet de remélem hogy az Isten ad egy olyan világrendet amikor örökre megszűnik a gyónási titok. Nem a gyonás csak a Kötelező Titok. Azért mert katolikusok vagytok nem kell pártoljátok a gyónási titkot. A gyonasi titok magától az Ördögtől ered és nem Istentől. A Biblia nem ír gyónási titok ről. Vaja elIk sátáni, pogány hagyományból átvették az etetnek pápáitok hogy a gyonasi titok kötelező és ex chatedra ként kijelentették. De ismétlem nem Iszrntol való hogy egy ember 50 évig egy csomó titkot magában tartson és felőrölje. Arról nem is beszélve hogy évvel sokan visszaélnek. Nem veszitek észre hogy itt nem arról van szó hogy gyonom a Mindenható Istennek és neked lelkiatyam hogy a nagymamám keresztjét leköptem és kidoptam a kukába amit tényleg megcsináltam 9 évesen? Itt arról van szó ha valaki meggyonja hogy A Másik Emberrel Mit Akár Csinálni Vagy Mit Csinált, legyen az lopás, ölés, becsapás, megcsalás. A kereszt leköpése kidobása csak Isten ellen való bűn de amiket írtam az Emberek Elleni amit a papok fedeznék a sátáni gyonasi titok alatt. Nepumoki nem szent volt hanem egy éreznek és mindegyik az aki ezt támogatja.
Meglátnátok hogy Isten elszámoltatja a pápáitokat meg a papjaitokat a gyonasi titokkal amiért kitalálták és a pokol tüzén fogják végezni. Isten nem Ir gyónási titkot és amit nem ír sehol a Biblia az a Satantol ered.
"Igy azokban az országokban, ahol a papoknak jelenteni kell a gyilkosságot a rendorségnek, ott jelentik - ha nem jelentik, akkor megbuntetik oket."
Hidd el, hogy nincs egyetlen egy ország sem, ahol jelentenék. Nem azoktól kell félni, akik a testet megölhetik, hanem attól, aki a lelket is képes elpusztítani. Egy pap vállalni fogja az üldözést inkább, mint sem Isten ellen forduljon és megszegje a gyónás szentségét.
"Azt hiszitek olyan rossz lenne ha nem lehetne gyónni?"
Igen, mert akkor nem sok esélyünk lenne az üdvösségre. A hívő katolikusok számra az a legfontosabb, hogy üdvösségre jussanak, nem pedig az, hogy mit gondol a világ (akinek a sátán a fejedelme). Nézd meg, hány ezer katolikus halt meg hitéért római amfiteátrumokban, katolikusok vére áztatta a Colosseumot, vagy ölték meg őket üldözések során különféle kínzásokkal az évszázadok alatt.
Vállalni fogja mert eretnek. Maga a pápa sem istenfélő mert helyesli a gyónási titkot. Elmondom nektek a hyonasi titok Nem Isteni hanem Sátáni Eredetű. És ha jelentetek akkor azt jelenti hogy ratapintottam.a katolikus egyház sötét oldalára. Lennék csak én pap mert én biztos hogy elmondanám a hyonasi titkot és ha kiatkoznanak meg az egyházakat is leleplezném. Beketesztelkednék ortodox vallásban és elmondanám hogy azok az igaz vallás nem a római katolikusok. Mindent megtennék hogy ne egyesüljenek.
Tudjátok mi a baj? Hogy a katolikus egyházat Nincs Ami Megfogja és úgy elszalt magától hogy sátáni dolgokat mond. Mi T a farizeus ők akik Jézus gyógyításához az ördög munkájának mondták. De majd ha meghalnak ezek a katolikus papok meg pápák és akik halottak, nézzétek meg hogy a purgatoriumba vannak nem a mennyben. Illetve a Judecată Particulara ahogy az ortodox mondja. Egy katolikus pap, pápa se jut a mennybe csak ha a purgatoriumba megbanja a bűneit hogy embereket tesz tönkre a hyonasi titokkal. Most nem hiszitek nékem de még fogjátok látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!