Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hol találhatnék olyan zenét,...

Hol találhatnék olyan zenét, ami távol tartja tőlem Istent?

Figyelt kérdés
Youtube-on próbálkozom, de magyarul nem nagyon ad ki semmit. Angolul kerestem, hogy ,Demonic music', Anti God music, meg ,Summon a demon music' de nem nagyon ad ki ilyet. Milyen zenékkel tarthatnám távol magamat Istentől? Sajnos az életem egyfolytában sz.r, mindig mondják hogy higyjek benne, de rajtam szerintem nem segít, hanem hátráltat ezért szeretném távol tartani magamtól. Biztosan van olyan sötét zene, ami hatásos. Ajánlatok?

2021. okt. 31. 07:56
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
59%

Black metál

Vagy hallgasd a satanista egyház videoit youtubeon

2021. okt. 31. 08:14
 2/32 anonim ***** válasza:
73%

Vigyázni kell, mert vannak olyan északi metál zenekarok, akik valamelyik északi istenhez énekelnek! Nehogy véletlen azokat hallgasd, mert pont hogy közelebb fogsz kerülni hozzájuk!

Jól van, ne haragudjatok, csak vicceltem, minden rossz szándék nélkül :o)

2021. okt. 31. 10:54
 3/32 pelgrim ***** válasza:
79%

„Hol találhatnék olyan zenét, ami távol tartja tőlem Istent?”

Sehol, hogya találhatnál, hiszen Isten minden, mindenhol folyton mindenben jelen van, tehát benned is. És hogyan tarthatnád magadat távol magadtól.

Ajánlat: Próbálj helyesebb belátásra jutni, keresd az igazságot a vallásos tanításokban, az majd segít rajtad. Érdeklődj Isten iránt!

2021. okt. 31. 10:56
 4/32 anonim ***** válasza:
32%

Lehetne hogy a butaságaidat megtartsd magadnak? köszi.

Ha mindenhol jelen van akkor be is tudja bizonyítani mindenkinek ugyanakkor, hogy létezik. Az amit te promotálsz, hogy igazat keressünk olyan dologban ami több száz éve lejárt lemez és tudjuk mennyi probléma van (gondolom te keresztény vagy) a bibliával és a keresztény isten megfogalmazásával, tele van ellentmondásokkal.

Ha egy ilyen isten tényleg létezik, akkor remélem a pokolra kerülök, mert az a menny az igazi pokol.

2021. okt. 31. 12:25
 5/32 anonim ***** válasza:
38%
kérdező, te mentálisan beteg vagy, keress fel egy szakembert!
2021. okt. 31. 13:23
 6/32 pelgrim ***** válasza:
33%

Úgy teszem, a butaságaimat igyekszem azonnal elrijteni mikor rájöttem hogy valóban butaság, de ez itt nem butaság.

Az Isten amiről, akiről itt írtam nem egy valaki, nem egy személy, egy személynél minden tekintetben végtelenszer több, nagyobb, hatalmasabb, stb. A keresztények jobb hijján Atyának nevezik, mert az a legjellemzőbb rá. De szerintem közelebb állunk a valósághoz, ha Istent úgy képzeljük el mintha ihlet lenne, az eredeti Ihlet, mindennek oka, kezdete és forrása, mint a vezérlő Alapelv mindenben.

Isten nem teremtett semmit, hanem mindenné fejlődött, mi tehát fejleményei vagyunk, nem teremtményei, mit ahogy egy fa levelei, legfrisseb hajtásai sem teremtményei a fának, hanem fejleményei. Az ihletre ugyanis a közlés, a kibontakozás, a fejlődés jellemző.

Így ábrázolva Isten folytonos jelenléte mindenütt és mindenhatósága is azonnal érthető lesz, kihat mindenre és jelen van mindenben hiszen minden belőle fejlődött ki.

Neked is azt ajánlanám, hogy keresd az igazságot a vallásos tanításokban, mert a biblia szedett-vedett tartalma nem csak mese, van benne igazság is. Kutass, érdeklődj ne csak felületesen hanem őszintén, Isten iránt!

2021. okt. 31. 13:43
 7/32 anonim ***** válasza:
27%

Egyetlen egy ilyen zenével találkoztam, de nem bírtam végighallgatni és lementeni. Nem kemény zene, hanem bolond és nem is nevezném zenének. Valami gyilkoshoz is volt köthető, nem véletlenül.

A zene amúgy nem választ el senkitől. Minden döntést mi hozunk meg és nekünk kell felelni érte!

2021. okt. 31. 16:25
 8/32 anonim ***** válasza:
100%

ha úgy gondolod te tudod az igazságot, akkor miért nem osztod meg másokkal?

mert amit most írtál az kb. semmit sem jelent

2021. okt. 31. 16:31
 9/32 anonim ***** válasza:
Nem valami nehéz. Bekapcsolod a rádiót és Billie Eilish megy rajta. Az már éppen elég.. Persze Isten elől nem lehet elbújni :)
2021. okt. 31. 17:20
 10/32 pelgrim ***** válasza:

Hát igen, ha csak felületesen mutatsz némi érdeklődést, ha nem vagy hajlandó őszintén és komolyan kutatni az igazság iránt, akkor neked ez nem jelent semmit.

2021. okt. 31. 19:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!