Magányos fiatalember vagyok, aki tele van kétségekkel és szorongással és kérdésekkel. Hol találhatnék olyan lelkészt, aki egy kicsit tudna beszélgetni velem, belehelyezkedni a helyzetembe?
Pontosan a te helyzetedbe sajnos senki sem tud beleilleszkedni, kivéve Jézust, aki átment minden kísértésen és minden megpróbáltatáson, a legdurvábbakon is, amin bárki átmehet.
De értem én, és nem vagy egyedül, pl. én is így vagyok vele, hogy egy fizikailag is jelenlévő megértő személy sokat segít. A mi lelkészünk régen nagyon érzéketlen volt, bár sokak szerint a gyülekezetünkben az utóbbi években sokat változott pozitív irányban. De azért őt nem ajánlanám érzelmileg kényes ügyekben, sem magamat.
Szívből kívánok sok sikert a keresésedhez, és gyógyulj meg mihamarabb.
üdv
Stefán
Kedves Kérdező,
Ha magányos ember vagy, akkor a plébániát nem javaslom egyáltalán, ugyanis ott magányos papok vannak. Sokkal inkább javaslom, hogy egy jó protestáns keresztény lelkészt keress fel. Ha írsz privátot, tudok ajánlani is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!