Talalkoztal mar eletedben jo pincerrel, eladoval? En egyszer, tiz-15 eve a campona mk lederben egy 35 ev koruli fiatalember eladoval. Tokeletes modora volt.
Igen találkoztam. Azonban érzésem szerint nem árt megjegyezni, hogy amit te tökéletesnek minősítesz, az számomra lehet, hogy nem az; lehet túl lezser, vagy zárkózott, vagy fennhéjázó, vagy tenyérbemászó, vagy nemtörődöm, vagy akármi más is, esetleg ezek tetszőleges arányú kombinációja.
Ugyanígy viszont akit én találok tökéletesnek, az nem biztos, hogy nálad is megüti ezt a mércét.
Továbbá ez függ az aktuális lelkiállapotodtól is: lehet, hogy amelyik pincért, eladót egyik nap tökéletesnek titulálsz, az másnap (más lelkiállapotodban) már egyáltalán nem hat tökéletesnek, annak ellenére, hogy emberileg észlelhető mértékben semmit sem változnak a megnyilvánulásai.
Ilyen szempontból a nagyon extrém paciensektől és a pincérekkel, eladókkal nagyon ritkán találkozó emberektől eltekintve alig fogsz találni olyat, aki ne lett volna életében legalább egyszer senkivel sem megelégedve maximális mértékben (na meg ugye az életkor, és a felejtés).
jo valasz.
a veget nem ertem,tul bonyolult! utolso mondat.
aki ne lett volna életében legalább egyszer senkivel sem megelégedve maximális mértékben
ezt nem ertem.
arra az eladora mar nem is nagyon emlekszem amugy.
hogy mi tetszett benn?...
valahogy nem jott se tul kozel, se tul tavol,se tul udvarias nem volt, de megis nagyon udvarias,alazatos volt de emberien,termeszetesen,nem tulzasba vive.
a mai szolgaltatoiparbol az alazatot hianyolom,a valodit.azonkivul a hozzaertest ,kompetenciat.
ez a ketto lenne a lenyeg.
a mosogep elado nem tudja,mi az az aktiv sulyautomatika, a ruhaboltos nem hallott meg a garborol,a vizvezetekszerelo boltos nem tud hozzaszolni, ha mondom,hogy kavitacios jelenseg lepett fel a vizcsapnal.
a felszolgalok azt hiszem,szegyenlik,hogy ok SZOLGALOK,
ezert kompenzalnak,uriasan jarnak-kelnek.
mivel foglalkozol? hany eves vagy? tetszik,ahogy valaszoltal.
nem feltetlenul a foallasodra gondolok,hanem a fo erdeklodesi korodre,amitol ilyen jol tudsz valaszolni.
nme ugy ertem,hanem mi a fo erdeklodesi teruleted,mitol valt ilyenne a gnodolkodsod? tetszik,ahogy gondolkodol.
mitol lettel ilyen szerinted?egyszeruen a neveles?
aha.reszletesebben?
mondjuk,ertekes konyveket olvastal mar kiskorodban is?szuleid is magas muveltseguek?
barataid egyetemistak?
vagy hogy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!