Egy látássérült fiatalember vagyok. Sok verset írok. Kinek lenne kedve elolvasni, szerintetek hol jelentethetném meg verseimet?
nekem! bár én csak egy "átlagember" vagyok. esetleg ide írhatnál egyet, vagy egy blogra őket. pl.
nem tudom hogy kell verseket megjelentetni. de az biztos kérdés, hogy mennyire vagy jó.
Szia! Én szívesen elolvasnám őket. Alapba is érdekelnek a versek, és nekem is volt pár, állítólag egész jó próbálkozásom. Milyen témában írsz?
Ha meg akarod jelentetni őket, először is keresned kell egy kiadót, aki hajlandó kiadni őket, ott általában szépen elmondanak mindent, persze önrészt kell ebbe is tenni, ahogy mindenbe.
Van egy új kiadó, a Queer Kiadó.
"A Queer Kiadó nyitott, toleráns és kreatív. Célja, hogy bemutassa, a „másság” (legyen az bármilyen) legalább annyira azonosság. Ezért olyan tartalmú kötetek kiadásában segítünk, amiket a társadalmi nyilvánosság kevésbé ismer. Idegen? Szokatlan? Furcsa? Csak mert ismeretlen. Ha olyan írásod van, amely szerinted új nézőpontot képvisel, vagy erről másoknak is tudnia kell, küldd el nekünk a kéziratod!"
Szóval szerintem ők szívesen fogadnák, biztos elolvasnák, hm? Meg ahogy elnézem, a honlapjukon, épp van egy pályázatuk, ami a fogyatékossággal élésről szól (legyen az bármilyen).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!