Magányos fiatalember vagyok, aki tele van kétségekkel és szorongással és kérdésekkel. Hol találhatnék olyan lelkészt, aki egy kicsit tudna beszélgetni velem, belehelyezkedni a helyzetembe?
Nem tudom, testi elváltozásod van-e? Mozgáskorlátozott vagy?
Ha nem, úgy mint én, ha rossz napom van, akkor mindig arra gondolok, hogy de jó tudok járni. Ha meglátok egy tolókocsist a járdán, akkor ugra-bugrálva szökellek mellette, elég genyóság, de boldog vagyok mindezért. Ilyen apró dolgokat te nem szoktál találni?
Mivel úgy látom valóban segítségre szorulsz, így azt gondolom még ha igazad lenne is, - megérné.
Minden jót!
Szervusz
Ha a problémádból Isten segítségével szeretnél kikerülni, az jó irány. mert mielőtt elmondanád neki a helyzetedet, ő már ismeri, még az érzéseidet is. De segíteni csak úgy tud neked, és másoknak is, ha te is odafigyelsz arra, amit Ő mond neked. Nos ebben kellene segítség, ha jól látom a helyzetedet.
Ha nem, élnézésedet kérem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!