Hol találhatnék ÉRTELMES emberektől segítséget a Szent Biblia értelmezésére és szimbolikulikus írottságának fordítására?
Szia
Támaszkodj magára a Bibliára, hiszen nem űrlényeknek, nekünk embereknek íratta le Isten.
Ézsaiás 41:10
"Ne félj, mert én veled vagyok. Ne tekintgess magad köré, mert én vagyok Istened. Én megerősítelek. Valóban megsegítelek. Szilárdan támogatlak igazságos jobbommal.« -kell ettől jobb segítség?
csak fogadd el a tanítását, alázattal:
Ézsaiás 48:17, 18
... „Én, Jehova, vagyok a te Istened, aki arra tanítalak, ami javadra válik, aki azon az úton vezetem lépteidet, amelyen járnod kell. Ó, bárcsak odafigyelnél parancsolataimra! Akkor olyan lenne békéd, mint egy folyó, és igazságosságod, mint a tenger habjai."
A leginkább szimbolikus könyv a Jelenések könyve, ennek találtam egy jó magyarázatát itt:
Egyébként abban az egyházban, ahova járok foglalkozunk azzal, hogy segítsünk olyanoknak, akik szeretnék megismerni Istent a Biblián keresztül. Ha ez érdekel, írhatsz privátot, és meglátod, hogy kielégítő-e számodra, amit nyújtani tudunk.
6# Azt állítottam, hogy nem tudsz leírni helyesen egy mondatot. Ez egy tény, nem kell érvelnem mellette.
Másrészt hogy hol találsz (számodra) értelmes embereket, akik segítenének neked a Biblia értelmezésére és szimbolikus írottságának fordítására, azt nem tudom, mert számomra az értelmes ember ott kezdődik, hogy le tud írni helyesen egy mondatot. Úgyhogy akit én értelmesnek titulálok (előbb magyarban legyél vitéz, aztán jöhet angolul is a pofátlanságod), azt te úgysem értenéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!