Miért csinálják ezt a vallásos emberek?
pedig csak hazudoznak
valahogy meg kell szerezniuk nekik is a napi betevot
Hanhazudnak nincs betevő.
Egy hibás eredmény publikálásáért a tudományos világ bárkit szétszed.
Nem adhat ki senki olyan eredményt ami nem megismételhető, és nem bizonyított.
#33 olyan sok van?
a hatalmi elit szablya meg hogy a tudomanynak mit kell kijelentenie bizonyitott tenykent, publikalnia
az ilyen nagy helyek amit bizonyitanak es hozzakapcsolodo kissebbek nem allitanak mast
mindegy hogy par szobatudos itt ott mit mond azt nem fogjak elismerni annak hogy "igazuk van" meg cafoltak a draga nagy letesitmenyekben elert eremenyeket
Lenne hozzád néhány kérdésem.
Milyen haszna származna a hatalmi elitnek abból, hogy a Nagy Bumm melletti hamis érveket publikálnak a tudósok?
Két modell van a mi Világegyetemünkre, ami leírja azt (én ennyiről tudok legalábbis). Az egyik a táguló Világegyetem modellje, ebből következik a Nagy Bumm. A másik a változatlan, statikus Világegyetemé. A tudomány az előbbit fogadja el.
Ha a Nagy Bumm hamis, azt mondod, hogy a Világegyetem statikus? És az miért kell eltitkolni?
#35 sok mas elmelet is van
nem a titkolason van a hangsuly
hanem fedo story n
ha kiadnak nemzetek rengeteg penzt akkor nem a levegobe akarjak szorni hanem haszon remenyeben
hiszen gyakorlati celja is van, mennyivel jobb lenne ha kvantum energiat lehetne hasznalni atomenergia helyett, vagy altaluk oldani meg problemakat ami mashogy nem sikerult
mint pl. rak, vagy genetikai hibak
#37 mar ez is eleg, elultettem a ketely lehetoseget
idovel Istentol kersz majd bocsanatot
Xy4
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!