Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért csinálják ezt a vallásos...

Miért csinálják ezt a vallásos emberek?

Figyelt kérdés
Miért van az, ha megkérdezem valakitől, hogy miben és miért hisz, akkor vagy olyan választ fog adni, amit nem lehet tesztelni (vagy csak nonszensz) vagy logikai hibákkal próbál engem támadni?

2021. okt. 24. 01:01
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
*biztonság kedvéért
2021. okt. 24. 12:05
 32/38 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
0%

pedig csak hazudoznak

valahogy meg kell szerezniuk nekik is a napi betevot

2021. okt. 24. 12:14
 33/38 anonim ***** válasza:
76%

Hanhazudnak nincs betevő.

Egy hibás eredmény publikálásáért a tudományos világ bárkit szétszed.

Nem adhat ki senki olyan eredményt ami nem megismételhető, és nem bizonyított.

2021. okt. 24. 12:17
 34/38 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
28%

#33 olyan sok van?

[link]

a hatalmi elit szablya meg hogy a tudomanynak mit kell kijelentenie bizonyitott tenykent, publikalnia

az ilyen nagy helyek amit bizonyitanak es hozzakapcsolodo kissebbek nem allitanak mast

mindegy hogy par szobatudos itt ott mit mond azt nem fogjak elismerni annak hogy "igazuk van" meg cafoltak a draga nagy letesitmenyekben elert eremenyeket

2021. okt. 24. 13:06
 35/38 anonim ***** válasza:

Lenne hozzád néhány kérdésem.

Milyen haszna származna a hatalmi elitnek abból, hogy a Nagy Bumm melletti hamis érveket publikálnak a tudósok?

Két modell van a mi Világegyetemünkre, ami leírja azt (én ennyiről tudok legalábbis). Az egyik a táguló Világegyetem modellje, ebből következik a Nagy Bumm. A másik a változatlan, statikus Világegyetemé. A tudomány az előbbit fogadja el.

Ha a Nagy Bumm hamis, azt mondod, hogy a Világegyetem statikus? És az miért kell eltitkolni?

2021. okt. 24. 13:46
 36/38 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
0%

#35 sok mas elmelet is van

nem a titkolason van a hangsuly

hanem fedo story n

ha kiadnak nemzetek rengeteg penzt akkor nem a levegobe akarjak szorni hanem haszon remenyeben

hiszen gyakorlati celja is van, mennyivel jobb lenne ha kvantum energiat lehetne hasznalni atomenergia helyett, vagy altaluk oldani meg problemakat ami mashogy nem sikerult

mint pl. rak, vagy genetikai hibak

2021. okt. 24. 14:03
 37/38 anonim ***** válasza:
90%
#36 ha tudod definiálni a kvantumenergiát, akkor talán megfontolom az összeesküvésed igazságtartalmát.
2021. okt. 24. 15:20
 38/38 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
26%

#37 mar ez is eleg, elultettem a ketely lehetoseget

idovel Istentol kersz majd bocsanatot

Xy4

2021. okt. 24. 15:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!