Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Baratnom apja mar az agyamra...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baratnom apja mar az agyamra megy a vallasos dumaival, mit csinaljak?

Figyelt kérdés
Tobb mint egy eves kapcsolat, baratnom kereszteny csaladban el, az apja nagyon betartja a "szabalyokat" , baratnom is vallasos de O nem ennyire "maniakus" apja kijelentette hazassagig meg nem is aludhat nalam, es abban a tudatban van hogy le se fekudtunk egymassal.. Anyja engedj hogy nalam aludjon de O se tud a szexrol.. Baratnom nem mondja el nekik mert fel hogy eltiltanak minkrt egymastol vagy valami, mondtam baratnomnek beszeljen apjaval mert igy a kapcsolatot teszi tonkre, oke hogy vahogy megoldjuk a masiknal alvast, de ezt csinni TOBB evig , a gondolattol elmegy a kedvem kb, nagyon szeretjuk egymast, de igy az apja miatt nehez, es az is lesz mert bnom szerint nem.fog valtozni, mondja majd ugy is elkoltozik(most 17) jovore lesz 18, de ketlem hogx 18 eves korban az apja ezt megfogja engedni hogy hozzam.koltozzon (21 vagyok,lassan kulon koltozom) , de nem tudom igy erdemes e folytatni ezt az egeszet, hogyan ertessem.meg az apjaval hogy ez termeszetes dolog es igy csak a kettonk kapcsolatat teszi tonkre?

2016. dec. 13. 08:56
1 2
 1/17 anonim válasza:
94%
Egy 18 éves már önálló döntésjoggal rendelkezik. Oda költözik ahová akar. Az ilyen szülőket nem értem.. Ez ilyen kifordított vallásos gondolkozás, nem normális..
2016. dec. 13. 09:06
 2/17 A kérdező kommentje:
En sem ertem, de ez nem normalis..
2016. dec. 13. 09:13
 3/17 A kérdező kommentje:
Bnom nagyon csaladcentrikus szereti oket. Igy nem fog ellene "fordulni" hogy marpedig o elkoltozik v vmi.. :/
2016. dec. 13. 09:14
 4/17 anonim ***** válasza:
35%

Apja gondolkozik normálisan. Keresztény ország, Keresztény törvények.

Örülök hogy még vannak normális apák.

Bocs de én személy szerint így gondolom.

Hogy az lengesse a zászlót aki meg is tud állni mellette.

Én a helyedben örülnék de ez szubjektív vélemény es tudom hogy hiába mondom mert lepontozod majd.

2016. dec. 13. 09:34
 5/17 A kérdező kommentje:
Erre nem is mondok semmit inkabb, mert ez egyaltalan nem normalis felfogas, gondolom Te is valami nagy kereszteny apuka vagy.
2016. dec. 13. 09:42
 6/17 A kérdező kommentje:
Miert jo ha tiltja a termeszetes dolgokat? Egymasnal alvas, szex, ez mind emberi dolog, semmi bun nincsen ezekbe.. Miert lesz jobb neki ? Miben?
2016. dec. 13. 09:46
 7/17 anonim ***** válasza:
22%

Nem dehogy. Csak az elmúlt egy-ket hétben megkaptam 0ár helyről az észosztást mert a választottam zsidó srác mindenfele Kereszténytől.

Hogy húha miket tudtam meg meg hasonlók...és még barátaimnak tekintettem némelyiket.

Inkább gúnyosan írtam mert megértem a helyzeted.

Sajnos ilyen az egesz országm

Legszebb nyelv, legszebb ebben abban miközben állandóan leszólják a másikét.

A hab a tortán hogy ez a zsidó srác többet tud a Kereszténységről mint a többségük.

Meg azt a gigaszi könyvet is kiolvasta ami Jézus eletéről szól.

2016. dec. 13. 09:49
 8/17 anonim ***** válasza:
38%

Szóval a Keresztény törvényeket igenis be kell tartanim

Gúnnyal írom na mert szánalmas az ilyen apa szerintem.

2016. dec. 13. 09:51
 9/17 anonim ***** válasza:
26%

De egyébkent leírok neked par dolgot hátha segít csakmert a Keresztény emberek sokszor azt hiszik hogy őket egyfajta burok védi mivel hívők.

Így például lazán gyűlölik a zsidókat.

Ez a srác sztorija:

Villanyszerelö aki elkezd anyujával beszélgetni a menekült ügyről. Hamar átmegy a duma abba hogy a zsidók állnak mögötte Soros György vezetésével.

Meg, hogy kinyírták Jézust.

Meg hogy ez egy Keresztény ország...

Jézus pedig maga is zsidó volt, körül volt metélve ezt minden épeszű Keresztény tudja.

A villanykörte pedig zsidó találmány.

Meg a legtöbb elektronikai cég is mint mondjuk a Microsoft.

Mikor anyja ezeket elmondta ez hithű szerelő bekattant szószerint hogy istenkáromló duma.

Ennyit róluk. De itt élünk.

Be kell tartani a törvényt.

Erted mar a gúnyt?

Nem sértegetni akartalak na.

2016. dec. 13. 10:01
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Fogadd el, hogy valakik így élnek. Neked nem kell. De ez az ő családjuk.

Az meg a lánya dolga, hogy ő sem ért ezzel egyet, hiszen már nem szűz. Ezt nekik kettejüknek kell egymással elintézni.

Egyébként nem értem a problémádat. Együtt vagytok, szexeltek is. Nem akadályoznak semmiben sem. Nem kell az apjának minden részletről tudnia. Mások sem szokták bejelenteni az apjuknak, hogy helló elmentem a barátomhoz dugni egyet.

2016. dec. 13. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!