Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baratnom apja mar az agyamra megy a vallasos dumaival, mit csinaljak?
Apja gondolkozik normálisan. Keresztény ország, Keresztény törvények.
Örülök hogy még vannak normális apák.
Bocs de én személy szerint így gondolom.
Hogy az lengesse a zászlót aki meg is tud állni mellette.
Én a helyedben örülnék de ez szubjektív vélemény es tudom hogy hiába mondom mert lepontozod majd.
Nem dehogy. Csak az elmúlt egy-ket hétben megkaptam 0ár helyről az észosztást mert a választottam zsidó srác mindenfele Kereszténytől.
Hogy húha miket tudtam meg meg hasonlók...és még barátaimnak tekintettem némelyiket.
Inkább gúnyosan írtam mert megértem a helyzeted.
Sajnos ilyen az egesz országm
Legszebb nyelv, legszebb ebben abban miközben állandóan leszólják a másikét.
A hab a tortán hogy ez a zsidó srác többet tud a Kereszténységről mint a többségük.
Meg azt a gigaszi könyvet is kiolvasta ami Jézus eletéről szól.
Szóval a Keresztény törvényeket igenis be kell tartanim
Gúnnyal írom na mert szánalmas az ilyen apa szerintem.
De egyébkent leírok neked par dolgot hátha segít csakmert a Keresztény emberek sokszor azt hiszik hogy őket egyfajta burok védi mivel hívők.
Így például lazán gyűlölik a zsidókat.
Ez a srác sztorija:
Villanyszerelö aki elkezd anyujával beszélgetni a menekült ügyről. Hamar átmegy a duma abba hogy a zsidók állnak mögötte Soros György vezetésével.
Meg, hogy kinyírták Jézust.
Meg hogy ez egy Keresztény ország...
Jézus pedig maga is zsidó volt, körül volt metélve ezt minden épeszű Keresztény tudja.
A villanykörte pedig zsidó találmány.
Meg a legtöbb elektronikai cég is mint mondjuk a Microsoft.
Mikor anyja ezeket elmondta ez hithű szerelő bekattant szószerint hogy istenkáromló duma.
Ennyit róluk. De itt élünk.
Be kell tartani a törvényt.
Erted mar a gúnyt?
Nem sértegetni akartalak na.
Fogadd el, hogy valakik így élnek. Neked nem kell. De ez az ő családjuk.
Az meg a lánya dolga, hogy ő sem ért ezzel egyet, hiszen már nem szűz. Ezt nekik kettejüknek kell egymással elintézni.
Egyébként nem értem a problémádat. Együtt vagytok, szexeltek is. Nem akadályoznak semmiben sem. Nem kell az apjának minden részletről tudnia. Mások sem szokták bejelenteni az apjuknak, hogy helló elmentem a barátomhoz dugni egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!